Contact Form 7 a NextGEN Gallery

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Contact Form 7 a NextGEN Gallery

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1748

    Speedi
    Participant

    Ahoj,

    při aktualizaci pluginu contact form 7 jsem přišel na problémy při nahrávání fotek v nextgen konkrétně tohle:

    ERROR: 20100821144759.jpg :
    Fatal error: Call to undefined function wpcf7_add_tag_generator() in /data/www/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/text.php on line 152

    řádek 152 = wpcf7_add_tag_generator( ‘text’, __( ‘Text field’, ‘wpcf7’ ),

    Vše má nejnovější verzi..

    #11894

    admin
    Keymaster
    Web

    On je to spíše problém na straně pluginu NextGEN Gallery. Sice se to pokoušel řešit i autor pluginu Contact Form 7 a můžete použít vývojářskou (development) verzi tohoto pluginu, která by měla chybu obcházet. Možná už vyšla i nová verze, která by to mohla také opravovat.

    Mimochodem plugin NextGEN Gallery nedávno převzala pod správu nová firma a už se chystá nová verze 1.9.5, která bude obsahovat i tuto opravu.

    Podobný dotaz se objevil i zde. Řešením je opravdu také deaktivace jednoho z těchto pluginů, ale s tím se asi nespokojíme? :-)

    Zatím můžete použít tuto vcelku jednoduchou opravu a pak už jen čekat na novou verzi NextGEN Gallery, kde by měl být problém definitivně opraven.

    #11895

    Speedi
    Participant

    Zatím jsem přešel na starší verzi a vše funguje. A počkám až to bude vyřešeno. :-)

    #11896

    admin
    Keymaster
    Web

    Na starší verzi pluginu Contact Form 7 nebo NextGEN Gallery? Takže problém se projevuje i u nové verze pluginu Contact Form 7 3.2? Potřebujeme spíše odvážné uživatele, kteří zkusí použít navrhovanou opravu a řeknou nám, jestli funguje :-) Každopádně návrat k původní verzi je asi také řešení, i když se moc nedoporučuje, protože může občas dojít k problémům s databází (např. upravená struktura v nové verzi).

    #11897

    Speedi
    Participant

    Mám NextGEN Gallery Verze 1.9.3 a Contact Form 7 Verze 3.1.2 Čili jsem nechal nextgen jak byl a vrátil jsem starý Contact Form 7. Vše zatím bez problémů.

    #11898

    admin
    Keymaster
    Web

    Mělo by to být ale naopak, protože špatně to má právě NextGEN Gallery :-) Můžete vyzkoušet novou beta verzi 1.9.5 (vyšla dnes) a pak také standardně aktualizovat plugin Contact Form 7, vše už by mělo bez problémů fungovat…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti