Chybějící widgets

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19032

    katrin.f
    Participant

    Ahoj,
    s WordPressem začínám a narazila jsem na víc věcí, se kterýma mi má chytrá příručka od L. Šestákové nedokáže poradit. Používám šablonu Hemingway Rewritten.

    1. Dřív jsem měla jen blog, nyní mám vlastní doménu. Šablonu používám pořád stejnou. Ale na blogu bylo v šabloně na výběr mnohem víc widgets, které na doméně nyní nemám k dispozici. Jak je mohu přidat?

    2. Do googlu zadám název své stránky a vyjede mi seznam vyhledávání. Zobrazí se titulek mé stránky a za ní podtitulek. Jako popis ze zobrazuje část nejnovějšího příspěvku. Dá se nastavit, aby se tam zobrazoval statický předdefinovaný text?

    3. Když jsem začala s úpravou webu, rozhasila jsem si nastavení stránek. Chtěla bych, aby se mi příspěvky zobrazovaly na stránce s názvem Blog, která bude zároveň homepage. V nabídce Zobrazení mám zaškrtnuto, aby se na úvodní straně zobrazovaly nejnovější příspěvky, takže po otevření webu se tam zobrazují a je to ok. Ale na horním menu už nemám tu záložku stránky, kterou bych tam chtěla mít. Jak ji tam přidám?

    Moc díky za odpověď. Katka

    #19610

    admin
    Keymaster
    Web

    Bohužel téma zapadlo bez odpovědi…

    1) Dříve jste používala patrně blog v rámci služby WordPress.com, kde jste si zvolila šablonu Hemingway Rewritten? Jaké widgety vám nyní chybí? Nemohly to být nějaké widgety, které jsou součástí služby WordPress.com a nejsou defaultně dostupné při čisté instalaci WordPressu?

    2) Ano, pro tyto účely je asi nejlepší použít plugin WordPress SEO, kde to můžete snadno nastavit nejen pro celý web, ale u každého článku.

    3) Vlastní menu si můžete definovat v menu Vzhled – Menu, ale možná jsem to úplně nepochopil. Nebyl by nějaký konkrétní příklad s URL adresou?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti