Chybějící tinymce

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25950

    Paja
    Participant

    Zdravím, po aktualizaci wordpressu na verzi 4.4 se mi v příspěvcích ztratila možnost přepnout příspěvek do tinymce (viz přiložený obrázek)

    Můžete mi prosím poradit jak problém opravit

    Děkuji

    Attachments:
    #25952

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně je tam nějaký konflikt s používaným pluginem nebo šablonou. Zkuste prosím nejdříve deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Sixteen.

    #25954

    Paja
    Participant

    Bohužel to nepomohlo. Používám jen pluginy Polylang a Contact form 7

    #25955

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký hosting používáte? Z jak staré verze WordPressu jste aktualizoval? Můžete ještě zkusit upravit soubor wp-config.php (viz starší téma).

    #25956

    Paja
    Participant

    Chyba byla nakonec na úrovni databáze – zřejmě způsobeno migrací webu.

    #25957

    admin
    Keymaster
    Web

    Aha, tak o migraci (předpokládám přesun webu na jinou doménu) jste se nezmiňoval :-) Docela by mě zajímalo, co bylo v databázi špatně, když přestal fungovat pouze vizuální editor?

    #25964

    Paja
    Participant

    V případě, že jsem chtěl upravit data u profilu uživatele, tak se mi zobrazila chyba ERROR: Please enter a nickname. Patrně chybělo nějaké propojení v databázi. Pokud jsem však založil nového uživatele, tak se žádný problém již nevyskytoval.

    #25978

    admin
    Keymaster
    Web

    Aha, takže to jde zcela mimo a asi to není třeba řešit :-) Přezdívka (aneb nickname) je vyžadována a u každého uživatele je automaticky vyplněna při jeho registraci/vytvoření. Nevím, co a jak jste konkrétně migroval, ale patrně nekorektně. A nevím, jak to souvisí se skrytým vizuálním editorem (patrně kromě přezdívky chybělo i zaškrtnuté políčko pro povolení vizuálního editoru u každého uživatele).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti