Chybějící dočasné složky.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Hosting a WordPress Chybějící dočasné složky.

Zvolené téma neobsahuje zatím 1žádnou odpověď. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3096

    bob
    Participant

    Dobrý den, chci se zeptat, kde mám chybu,chci nahrát fotky ( hlavičku) a vždy mám hlášení “Chybějící dočasné složky.” Jsem úplný začatečnít tak prosím vysvětlení jak pro pětiletého kluka.
    děkuji

    #15141

    admin
    Keymaster
    Web

    Podobné hlášení jsem ještě neviděl. Jaké je přesné znění hlášené chyby? Do Knihovny médií můžete fotky nahrávat bez problémů? Automatická instalace pluginů funguje? Jaký používáte hosting?

    #15142

    praktickyweb
    Participant
    Web

    Taky mám tento problém a chyba se hlásí timto:

    Soubor „xyx.png“ se kvůli chybě nepodařilo nahrát
    Dočasný adresář neexistuje.

    Do knihovny medii nelze nahrávat. Pluginy taktéž nelze nahrávat z pc,ovšem ze stránek wordpresu lze instalovat. Zkoušel jsem vypnout pluginy a nepomohlo nic.Hosting je u Wedos. WordPress mám 3.5.1

    #15143

    admin
    Keymaster
    Web

    praktickyweb: Jde o novou čistou instalaci WordPressu nebo o nějaký přesun webu? Problém se objevil ihned po instalaci WordPressu nebo nedávno “z ničeho nic”? Zkoušel jste deaktivovat všechny pluginy? Jakou hodnotu máte nastavenou v menu Nastavení – Média – Nahrávání souborů?

    #15144

    lacosoft
    Participant
    Web

    mám stejný problém.

    Jde o čistou novou instalaci.

    Pluginy žádné ještě nemám.

    V menu Nastavení-media-nahrávání nemám nastavené nic (default)

    jdo o novou verzi WP 3.5.1

    #15145

    lacosoft
    Participant
    Web

    Dá se někde zjistit požadovaná adresářová struktura instalace? Působí to na mne jako by při instalaci nedošlo k vytvoření či zapsání práv k nějaké složce.

    #15146

    admin
    Keymaster
    Web

    lacosoft: Jaký používáte hosting? Jakým způsobem jste WordPress instaloval (ručně nahráním na FTP nebo pomocí nějakého nástroje pro automatickou instalaci u hostingu)? Zkoušel jste WordPress automaticky přeinstalovat (menu Nástěnka – Aktualizace)? Tím odstraníte všechny pochybnosti o správně instalaci. Pokud se tím problém nevyřeší, pošlete prosím přihlašovací údaje (FTP + administrátor WordPressu) na email pavelevap@separatista.net, zkusíme se na to podívat…

    #15147

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak nakonec se ukázalo, že jde o klasický problém smazané složky tmp a kořenovém adresáři webu :-) Po vytvoření adresáře zase vše v pořádku funguje. Mnoho uživatelů tento adresář z nějakého neznámého důvodu maže, což způsobuje mnohé problémy… Podobných vláken tu už bylo více, takže jsem vytvořil speciální štítek, kde jsou všechny snadno k nalezení.

    #15148

    lacosoft
    Participant
    Web

    Super, děkuji moc. Tak rychlý a vstřícný přístup jsem ani nečekal. Opravdu velké díky!

    Lacina

    #15149

    admin
    Keymaster
    Web

    lacosoft: Díky :-)

    bob: Mimochodem, řetězec “Chybějící dočasné složky.” nikde v české lokalizaci není? Správně by tam mělo být “Dočasný adresář neexistuje.” Nepoužíváte nějakou prastarou verzi WordPressu?

    #19913

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak dnes jsme měli další případ smazaného adresáře “tmp” v rootu (tentokrát u jiného hostingu). Občas se to uživatelům v rámci čištění FTP prostě stane. Ano, nemají ho mazat a je to samozřejmě jejich vina, ale neměl by to hosting nějak kontrolovat a případně smazaný adresář třeba po nějaké době automaticky vytvářet?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti