Chyba serveru

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3567

    annazelinkova
    Participant

    Dobrý den, dnes jsem doděla své stránky už jsou zase fuč :( .. Vše jsem měla jak jsem chtěla jen na poslední drobnost – schovat možnost “show as a slideshow” v galerii jsem si našla návod. Požívám plugin nextgen. Ten jsem chvíli před tím aktualizovala. Postupovala jsem podle návodu a vložila kód do editoru, aktualizovala stránky – a objevilo se mi CHYBA SERVERU Při načítání adresy http://www.annazelinkova.maweb.eu/ narazily stránky na chybu. Na této adrese možná právě probíhá údržba stránek, nebo jsou stránky chybně nakonfigurovány.

    Kód chyby: 500

    Tohle se mi zobrazuje nejen na vytvořených stránkách ale i na adminu..prostě všude…nevím co s tím

    Poraďte prosím

    A.

    #16191

    J-Prause
    Participant

    Pokud “používám plugin nextgen” znamená Nextgen Gallery, a pokud jste aktualizovala na jeho versi 2.0.0 nebo vyšší, pak důrazně doporučuji projít zdejší téma https://www.separatista.net/forum/topic.php?id=2867 a vrátit se na versi 1.9.13. Zmíněné téma obsahuje také návod, jak na to.

    Pokud se vaše problémy návratem na 1.9.13 nevyřeší, pak je jejich příčina jinde.

    #16192

    annazelinkova
    Participant

    Dobrý den. Nakonec mě ještě napadlo vrátit stránky přes zálohování na webhostingu a vše je zas ok… Stejně moc děkuji za odpověď.

    Mějte se hezky

    A.

    #16193

    admin
    Keymaster
    Web

    J-Prause: Díky!

    Plugin NextGEN Gallery teď asi nemá moc dobrou pověst :-) Pokud se ale chyba objevila po jeho aktualizaci, tak to bude asi opravdu ta pravá příčina…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti