Chyba šablony ARRAS

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirekk a poslední změna je stará 12 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1171

    Errors
    Participant

    Zdravím, nainstaloval jsem šablonu ARRAS. Bohužel, nepodařilo se to, jak mělo a WP je nefunkční, včetně administrační sekce. V kterém souboru nebo DB je uloženo nastavení aktuální šablony. Díky předem.

    #9190

    mirekk
    Participant
    Web

    Mě pomohlo s ARRASem řešení admina tady: https://www.separatista.net/forum/topic.php?id=364

    Doporučuji, pak to bude chodit i vám

    #9191

    admin
    Keymaster
    Web

    mirekk: Díky za rychlou reakci! Už jen doplním, že existuje ještě novější verze 1.5.1.2, kterou určitě doporučujeme stáhnout, protože řeší nedávný bezpečnostní problém s použitým skriptem TimThumb.

    Mimochodem, šablona Arras byla z nějakého (nám neznámého) důvodu nedávno odstraněna z oficiálního adresáře šablon WordPressu (nebo jsem ji alespoň nenašel), takže se již patrně nebudou uživatelům nabízet automatické aktualizace (pokud to není řešeno autory šablony jinak). Pokud někdo znáte nějaké podrobnosti, tak dejte prosím vědět…

    #9192

    Errors
    Participant

    Díky za rady. Nakonec jsem prohledal SQL databázi a tam jsem našel nastavení. Přepsal jsem hodnotu na původni Tventyeleven a světe div se… WP naběhl :-)

    #9193

    mirekk
    Participant
    Web

    Šablona ARRAS byla údajně stažena z oficiálních šablon, protože prý je v nové verzi WP pomalá. Tak ji autor stáhl. Měla by brzy vyjít v.1.6, která opět bude v ofic.adresáři.

    Zdroj: stránky autora a diskusní fórum šablony

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti