Chyba při nahrání šablon

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Hosting a WordPress Chyba při nahrání šablon

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  shr3k a poslední změna je stará 8 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19723

    andrea
    Participant

    Máme problém při nahrávání šablon. jak při výběru z doporučených(Objevila se nečekaná chyba. Patrně došlo k nějakému výpadku na straně WordPress.org nebo to může souviset s nastavením serveru u poskytovatele hostingu. Pokud bude nadále docházet k podobným problémům, zkuste se prosím obrátit na oficiální fórum podpory), tak při nahrávání stažených v zipu( (Zabezpečené spojení s WordPress.org se bohužel nepodařilo navázat. Kontaktujte prosím poskytovatele hostingových služeb.) in /www/doc/www.domena.cz/www/wp-includes/update.php on line 119). Po připojení na FTP neexistuje adresář “/www/doc”. Šablona se nakonec nahraje … Verze PHP: 5.5.14. Děje se nám to takto u cca 5webů. Vše bylo instalováno jedním kliknutím u poskytovatele active24.cz, Ten problém u sebe nevidí. Děkuji za odpověď.

    #19724

    admin
    Keymaster
    Web

    Instalace pluginů a nahrávání obrázků funguje? Můžete mi zaslat přístupy (FTP + administrátor WordPressu) k nějakému webu na email pavelevap@separatista.net, zkusím se na to podívat. Těžko říci, zda je tam nějaký problém s nastavením cest k souborům, je třeba to nejdříve trochu otestovat…

    #19726

    admin
    Keymaster
    Web

    Hmmm, tak podobný problém se objevil již dříve u dalšího uživatele zde. A opět šlo o Active24, zajímavé…

    #19759

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže nakonec se nám po vyzkoušení všech možností podařilo zjistit, že jde patrně o nějaký problém na straně Active24 u jednoho konkrétního serveru (nebo v kombinaci nastavení serveru a nějaké funkce WordPressu). Podezřelý byl zejména fakt, že některé weby fungovaly bez problémů, ale u jiných už to nešlo.

    Pomocí jednoduchého nástroje, jsme zjistili, že jsou všechny problémové weby umístěné na serveru s IP adresou 31.15.10.10, která odpovídá záznamu uvirt34.active24.cz. Další weby byly na jiných serverech a problém se tam neprojevoval. Tím jsme získali vcelku pádné argumenty pro stížnost u Active24, kde se však bohužel nepokusili řešit samotnou příčinu problému, ale weby byly přesunuty na jiný server (což pomohlo). Každopádně problém je tak patrně “vyřešen” pouze pro jednoho uživatele…

    Vývojáři WordPressu to moc neřešili, neznámý problém byl patrně přímo na straně hostingu.

    #27002

    shr3k
    Participant
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti