Chyba 404 při obnově WordPressu ze zálohy

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Chyba 404 při obnově WordPressu ze zálohy

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2412

    pagun
    Participant
    Web

    Ahoj mám problem s mojí strankou http://www.dtpko.cz .Asi jsem si naivne myslel, ze kdyz se potrebuju vratit k nejake zaloze webu, staci ji prepsat na ftp a wordpress vse pochopi a „propoji sam“ chyba :)Co se tedy stalo. Upgradoval jsem pluginy a web to slusne rozhodilo, proto jsem usoudil, ze bude lepsi stahnout si web ze zalohy a nahradit pres ftp, coz jsem udelal a doufal, ze vse bude fungovat jak ma. Chyba! Stranka se sice zobrazuje, ale vypada to jako by vsechny informace na ni neexistovali. Kazdy proklik hlasi chybu „404 stranka se nenachazi“. Jsem z toho trosku nestastnej. Pritom vsechny clanky ve wordpres vidim, vsechny inzeraty, videa proste vse, ale jako by to ztratilo napojeni na databazi. Mam i zalohu databaze kdyz by bylo potreba, ale nevim co ted delat, jak opet zprovoznit stranku, aby vse fungovalo jak ma. Budu rad kdyz mi nekdo vysvetli, jaky je spravny postup obnoveni wordpress ze zalohy, aby se to priste nestalo ;) diky Pagun

    #13270

    admin
    Keymaster
    Web

    Máte tam soubor .htaccess (pozor na FTP se tváří jako skrytý)? Případně přeuložte nastavení trvalých odkazů (menu Nastavení – Trvalé odkazy), soubor by se měl sám automaticky vygenerovat…

    P.S. Duplicitní dotaz je zde.

    #13271

    pagun
    Participant
    Web

    Díky pomohlo super!

    netušil jsem, že řešení bude tak jednoduchy. V tomhle nastavení jsem se hrabal, ale nenapadlo mě přeuložit, že se tím vytvoří soubour který na webu chybí ;-)

    díky moc PaGun

    Ten duplicitní dotaz jsem umístil já na ještě jedno fórum díky :-)

    #33480

    AnyJonas
    Participant

    Ahoj, mám ten samý problém. Ovšem když v nastavení přeuložím trvalé odkazy na cokoli, tak to stále hlásí chybu 404. A i když vytvořím přímo ve WP novou stránku, kde se samo vygeneruje URL, tak ani tato stránka nefunguje.

    Prosím o radu, Anežka

    #33488

    admin
    Keymaster
    Web

    @anyjonas: Pokračujeme v samostatném tématu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti