Child theme

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  colombi a poslední změna je stará 11 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1983

    colombi
    Participant

    Pěkné odpoledne, snažím se udělat změny v šabloně Colourway (používám nejaktuálnější WP), ale moc se mi to nedaří. Tato šablona má styly rozdělené do více souborů a složek a zrovna ve style.css toho moc pro mě důležitého na změnu není. Takže jsem se snažila udělat změny v ostatních css souborech (…/css/green.css), ale i když se vždy ve shodně pojmenovaném odvozeném souboru odkážu na parent theme, tak se stejně žádná změna neprovede. Nevím kde dělám chybu (asi všude…) :-) Potřebovala bych tedy poradit, jak správně upravit tuto šablonu. Myslím si, že zasahování přímo do šablony je nelegální (?) a proto chci používat tu child. Můžu tam ale skutečně upravit jakýkoli soubor? Na netu jsem se dočetla, že víceméně můžu zkopírovat jakýkoli soubor z šablony (teoreticky všechny soubory) do childu, upravit a vše by mělo fungovat. Mě to ale nejde. Změny se projeví pouze, když upravým csska přímo v parent šabloně. Poradíte mi prosím. Hledala jsem návod i jinde na netu, tady na fóru a i v knize, ale pořád mi to nejde. Moc děkuji za pomoc.

    #12453

    colombi
    Participant

    Zdravím, tak už nepotřebuji poradit. Trochu jsem se prohrabala v souborech, něco natvrdo vymazala z parentu a poupravila child a už mi vše běží. (aspoň pro zatím…) :) Teď si jen ve chvíli aktualizace zapamatovat, co jsem kde vymázla a doufat, že to bude pořád na stejném místě.. ;) Jinak díky za dělání fóra!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti