česke služby – schazijí wp

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) česke služby – schazijí wp

Zvolené téma neobsahuje zatím 1žádnou odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 4 roky, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38166

    honza.zach
    Participant

    Zdravím, mám problém (stejně tak i s verzí 0,5):

    Verze 0.6-alpha | Autor: Pavel Hejn | Zobrazit podrobnosti

    Tento plugin se nepodařilo správně načíst a během režimu obnovení byl pozastaven.

    Na řádku č. 92 v souboru /mnt/data/accounts/h/honzazach/data/www/partyled.cz/wp-content/plugins/ceske-sluzby-master/includes/class-ceske-sluzby-ulozenka.php došlo k chybě typu E_ERROR. Chybová zpráva: Uncaught Error: Call to a member function get_shipping_countries() on null in /mnt/data/accounts/h/honzazach/data/www/partyled.cz/wp-content/plugins/ceske-sluzby-master/includes/class-ceske-sluzby-ulozenka.php:92 Stack trace: #0 /mnt/data/accounts/h/honzazach/data/www/partyled.cz/wp-content/plugins/ceske-sluzby-master/includes/class-ceske-sluzby-ulozenka.php(16): WC_Shipping_Ceske_Sluzby_Ulozenka->init_form_fields() #1 /mnt/data/accounts/h/honzazach/data/www/partyled.cz/wp-content/plugins/ceske-sluzby-master/includes/class-ceske-sluzby-ulozenka.php(12): WC_Shipping_Ceske_Sluzby_Ulozenka->init() #2 /mnt/data/accounts/h/honzazach/data/www/partyled.cz/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-wc-shipping.php(197): WC_Shipping_Ceske_Sluzby_Ulozenka->__construct() #3 /mnt/data/accounts/h/honzazach/data/www/partyled.cz/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-wc-shipping.php(175): WC_Shipping->register_shipping_method('WC_Shipping_Ces...') #4 /mnt/data/accounts/h/honzazach/data/www/partyled.cz/wp-content/p

    Co s tím?
    Díky

    #38170

    admin
    Keymaster
    Web

    Hmm, to je divná chyba, zatím jsem ji myslím ještě u nikoho neviděl :-(
    Odkazuje to na tento řádek.

    Máte tam Uloženku aktivní? Kde se chyba konkrétně zobrazuje? Hned po aktivaci pluginu? Mohl bych se na to podívat (pošlete prosím případně přístupy k webu)?

    #38182

    honza.zach
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #38186

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za přístupy, ale budu potřebovat ještě přístupy k FTP, abych mohl plugin po chybě deaktivovat a dohledat chybu pomocí debugování. Máte web pro jistotu zálohovaný? Je tam obrovské množství pluginů, opravdu všechny používáte? Můžeme je zkusit všechny deaktivovat? Řekl bych, že by tam mohl být nějaký konflikt…

    #38188

    honza.zach
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #38189

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky, podívám se na to. Na FTP se mi ale bohužel stále nedaří dostat, píše mi to “Login incorrect”, patrně tam došlo k nějaké změně hesla?

    #38190

    honza.zach
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #38191

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky, už to funguje!

    #38192

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak je to opravdu konflikt s pluginem YITH Product Shipping for WooCommerce Premium :-( Pokud je tento plugin aktivní, tak České služby nelze aktivovat. A pokud aktivní není, tak vše funguje bez problémů. Teď ještě zjistit, v čem tam je konkrétně konflikt. Možná jen v nějakém nastavení, k čemu ten plugin na webu přesně používáte?

    #38193

    honza.zach
    Participant

    Sakra. Resi mi cenu dopravy, ktera u nas neni uplne standartni, netot to vozime sami na misto urceni a tady mi to resi ze kdyz si clovek objedna lednci, zaplati 1500, kdyz pytel ledu, 350 a kdyz vic jak 30kg ledu tak nic.
    Jeste se nad tim zkusim zamyslet, zda by to neslo jinak.

    Slo by s tim neco udelat? Díky

    #38194

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkusím se na to podívat, chyba je možná někde na straně pluginu České služby, možná u druhého pluginu, zatím těžko říci, co je příčinou…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti