BuddyPress Forums a SiteWide Forums, nastavení, tagy,

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem BuddyPress Forums a SiteWide Forums, nastavení, tagy,

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mt78 a poslední změna je stará 11 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2544

    mt78
    Participant
    Web

    Zdravím ve spolek. Máte někdo zkušenosti s úspěšným nasazením BuddyPress Forums a SiteWide Forums v BuddyPressu? Měl bych možná pár dotazů a mohu se podělit i o své zkušenosti.

    Zde je k instalaci základní návod:

    http://codex.buddypress.org/user/setting-up-a-new-installation/installing-group-and-sitewide-forums/

    #13712

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, to je nejsložitější varianta nasazení fóra bbPress v BuddyPressu. Je třeba sloučit centrální fórum (aneb SiteWide Forums) s fóry centralizovanými kolem skupin (Forums for Groups). Nasazení by asi nemělo být nějak extra složité (na jednom webu jsem někomu upravoval nějaké nastavení), ale dokážu si představit mnoho souvisejících problémů s dalšími pluginy :-) Jaký je konkrétní problém?

    #13713

    mt78
    Participant
    Web

    Vlastně zásadní problém mám. V návodu se píše, že instalační průvodce vytvoří pro site wide forum stránku. Ta nesmí kolidovat se slug group fora, což je u mě už OK. Jenže když jsem nastavil podle návodu, forum slug base na “diskuze “viz. http://codex.buddypress.org/user/setting-up-a-new-installation/installing-group-and-sitewide-forums/ a do stránky “diskuze” jsem vložil [bbp-forum-index], tak se při preview stránky nezobrazí stránka diskuze, ale generovaná stránky podle toho slug…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti