Bookovací kalendář

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  neteyescz a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2995

    Jakubmelmoth
    Participant

    Prosím, existuje nějaký plugin podobný Booking Calendar, kde by bylo možno “návštěvnicky” blokovat určitá data, ale tak, aby důvod blokace byl v kalendáři viditelný i pro ostatní návštěvníky, případně aby se k jednou datu dalo přidat více událostí? Přičemž by měl být co nejjednodušší co do administrace – třeba i bez nějakého logování, protože ho chci umístit na neveřejnou stránku pod heslem (jde o to, aby kapela měla přehled, kdy a proč se nedá udělat koncert). Díky. Jakub

    #14974

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    tohle je docela specifická funkce, a myslím, že žádný plugin je nemá přímo zabudovanou. Existují dvě řešení – buď toho něják “kulišácky” docílíte, nebo si funkci do pluginu přidáte (pozor na licenci). Doporučuji Google Kalendář, podobné téma tu nedávno bylo, hledejte.

    #14975

    Jakubmelmoth
    Participant

    Díky. Naprosto laicky (protože rozhodně wordpressí laik jsem) bych řekl, že je to taková blbinka… A ono ejhle. Googlu jsem se chtěl z jistých “osobních” důvodů vyhnout, ale propátrám to. Ještě jednou dík.

    #14976

    Jakubmelmoth
    Participant

    Doufám, že mi nikdo nezkazí radost, ale asi jsem našel plugin, zcela vyhovující tomu, co od něj chci: http://wordpress.org/extend/plugins/event-calendar-scheduler/

    #14977

    neteyescz
    Participant

    Skvělé! Díky že jste to sem napsal.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti