Bodovací a platební systém pro wordpress

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Práce a zakázky Bodovací a platební systém pro wordpress

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 4 roky, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18232

    Agent1
    Participant
    Web

    Zdravím uvažuji o webu pro modelingovou agenturu.Představoval bych si tam bodovací systém pro registrované uživatele např.za like bod,za příspěvek 5 bodů,za vložení fotky 20bodů atd..Body by uživatelé mohli použít k placení např.inzerce,domény 3.řádu apod.Doporučili by jste mi nějaký plugin nebo aspoň směr kudy bych se měl ubírat.Pokud by se našel i šikovný programátor,rád navážu spolupráci.
    Děkuji za odpověď

    #18238

    admin
    Keymaster
    Web

    Velmi oblíbený plugin je CubePoints, ale bohužel už nebyl dlouho aktualizovaný, takže sice podle hodnocení asi bez problémů funguje, ale autor ho bohužel moc nerozvíjí. Podobným pluginem je např. Achievements for WordPress.

    Velmi dobře ale vypadá plugin myCRED, který se časem chystám nasadit na zdejším webu (umí i platby). Další povedený plugin je BadgeOS, pro který existují i různé doplňky.

    Spolupráce možná, ozvěte se klidně na email.

    A doplním ještě další zajímavý (a poměrně nový) plugin WordPoints.

    #37743

    lojza
    Participant

    Lidi, díky. Sháním něco podobného, ale konkrétně ve stylu. Pouhé úhrady za produkty pomocí bodů, s určením hodnoty produktu například podle kategorie. Takhle, jeden produkt by stál třeba 2 body, druhý například technicky náročnější by byl za 10 bodů. S tím, že by se rovnou body kupovali, například přes platební bránu.+ Další pohyb s body, například za vložení produktu by byl uživatel odměněn určitým počtem bodů. Atd, plus bonusy. Ale samozřejmě zase v bodech. Například za věrnost, za určitý splněný požadavek. Nevíte o něčem pro woocomerci?? s díky Pavel

    #37784

    admin
    Keymaster
    Web

    @lojza: Výše uvedený plugin myCRED by měl podporovat i WooCommerce, budete muset prozkoumat do jaké míry. Také plugin WordPoints má placené rozšíření pro WooCommerce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti