Bílé stránky v administraci

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Bílé stránky v administraci

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22356

    fantini
    Participant

    admin: Odděleno z podobného tématu.

    Díky za rady. stejný problém zůstává.Odstranila jsem plugin hello,pak tam asi mám plugin na ostranění příspěvků. ale stále mám bílé stránky, kde nemůžu nic editovat.mohlo by to být v aktualizaci WordPressu? mám starý 3nevim.nebo v tom akismet klíči?ten nemám-jelikož nemám na stránkách příspěvky. díky zdraví amatér

    #22357

    admin
    Keymaster
    Web

    fantini: Zkuste deaktivovat (ne smazat) všechny pluginy, postup je podrobně uveden výše. Pokud to nepomůže, tak zkuste aktivovat výchozí šablonu Twenty Fifteen. Dostanete se do administrace WordPressu?

    #22367

    fantini
    Participant

    Zatím to nepomohlo.Do správce souborů WP u hostingu se dostanu.Do administrace WP ne.Například ve VZHLEDU mi funguje jen THEME SETTINGS.Používám šablonu Hatch, ostatní jsem přejmenovala(Twentyeleven, ten).Pluginy už tam nemám, vyjma indexu.php a endory.díky

    #22371

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste šablonu Hatch deaktivovat a nasadit výchozí šablonu Twenty Fifteen. Pokud to z administrace nejde, tak přejmenujte příslušný adresář na FTP, tedy wp-content/themes/hatch. Pokud se dostanete do nastavení šablony, tak se dostanete i do administrace WordPressu? Dále zkuste celý WordPress přeinstalovat. Pokud to nepůjde z menu Nástěnka – Aktualizace, tak přehrajte všechny soubory na FTP ze staženého instalačního balíčku.

    #22375

    fantini
    Participant

    Už to funguje-Díky. WordPress přeinstalován, upgradován.

    #22379

    admin
    Keymaster
    Web

    Ani jsem si v původním příspěvku nevšiml, že máte zastaralý WordPress :-) Každopádně tedy vyřešeno, díky!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti