Biela obrazovka

Zvolené téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  maco1981 a poslední změna je stará 9 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (z celkem 13)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18670

    maco1981
    Participant
    Web

    vcera som pridaval prispevky na stranku a z nicoho nic mi prestal fungovat WP a neda sa mi prihlasit ani do administracie webu.nevie niekto poradit?
    http://filmykinotip.cz/

    #18671

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud jste nedělal žádné úpravy šablony nebo pluginů (případně jejich aktualizace), tak to bude patrně problém spojený s hostingem (nějaká chyba, nedostatečná paměť).

    Bílá stránka obecně znamená, že došlo k chybě (Fatal error), ale její zobrazení je vypnuto. Zkuste kontaktovat hosting, aby zobrazování chyb zapnuli (občas to mohou provést i uživatelé pomocí funkce error_reporting() či .htaccess), případně projít související témata.

    Jaký používáte hosting? Určitě tam nedošlo k nějaké další změně?

    #18672

    maco1981
    Participant
    Web

    vcera som pisal wedosu na podporu a ze sa na to pozru,ale stale je to take iste.a ziadne zmeny som nerobil,iba som pridaval prispevky a ked som chcel nahrat obrazok do prispevku ostala biela obrazovka.obnovil som aj .htaccess a opravil som prava suborov,ale bez znemy.

    #18673

    maco1981
    Participant
    Web

    cez FTP som vypol pluginy a nastavil vzhlad na vychodziu sablonu,ale nepomohlo to.

    #18674

    admin
    Keymaster
    Web

    Máte u Wedosu zapnuté zobrazování chyb (lze provést v administraci hostingu – Konfigurace PHP)? Pokud máte, tak přidejte do souboru wp-config.php následující kód:

    error_reporting(E_ALL);

    #18675

    maco1981
    Participant
    Web

    zobrazovanie chyb mam zapnute a po pridani kodu je stale iba biela obrazovka.este ma napadlo,ze ci to nema nahodou spojitost.den predtym mi wedos robil nieco s webhostingom lebo sa mi strasne pomaly nacitala stranka

    #18676

    admin
    Keymaster
    Web

    A proč nekontaktujete přímo podporu? Zkuste chat, většinou reagují rychle…

    Standardní HTML se načte: http://filmykinotip.cz/readme.html

    Zkuste nějaký testovací .php soubor. Nemáte web nějak odpojený? Nebyl třeba hacknutý? Pošlete FTP přístupy, zkusím se na to podívat.

    #18679

    maco1981
    Participant
    Web

    pisali mi z wedosu

    Dobrý den,

    přesunul jsem Vám obsah pod subdoménu http://test.filmykinotip.cz/
    Tam se mi podařilo dostat do fáze kdy se vypisuje chyba šablony které používáte. S tímto však již nyní nejsem schopen nic udělat. Pokud máte zdrojové kódy této šablony zkuste je prosím přepsat.Originální obsah máte stále ve složce domains/filmykinotip.cz takže pokusy v domains/test.filmykinotip.cz by se nemělo nic pokazit.WP je ale napojení na stejnou databázi. Tu jsem Vám pro jistotu také zazálohoval a nahrál do složky domains/filmykinotip.cz

    poslite mi prosim vas mail a poslem vam FTP pristupy

    #18680

    maco1981
    Participant
    Web

    skusil som uz vsetky,ale nic nepomohlo,tak som zmazal cely web a nanovo nahodil

    #18683

    admin
    Keymaster
    Web

    Podle toho testovacího webu tam byl nějaký problém se šablonou. Neprováděl jste nějaké úpravy šablony? “Nové nahození” znamená, že jste tam nakopíroval všechny soubory ze zálohy? Patrně se tím přepsaly provedené úpravy a vše bude zase fungovat…

    #18685

    maco1981
    Participant
    Web

    ziadne upravy som nerobil.zmazal som celu sablonu na tom teste a nahodil som ju znova ale kazdy subor zvlast a zrazu fungovalo vsetko,ale ked som to urobil aj na normalnej domene,tak to nechcelo ist a stale bola len biela obrazovka.tak som zmazal cely WP a znova ho nainstaloval a uz to ide

    #18694

    admin
    Keymaster
    Web

    To je každopádně dost podivné chování, možná nějaká chyba při kopírování souborů na FTP? Nebo mohl být web napaden a nějaké soubory upraveny? Těžko říci, nyní už se to asi nedozvíme… Ani není tedy jisté, zda za to mohla šablona nebo nějaký problém se soubory WordPressu. Každopádně by možná stačilo přejmenovat na FTP adresář šablony a web by se pak automaticky přepnul na výchozí šablonu Twenty Fourteen.

    #18698

    maco1981
    Participant
    Web

    to som skusal,ale nepomohlo to.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (z celkem 13)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti