bbpress chybová hláška

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4116

    Jirik
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    nevím proč a z jakého důvodu, ale od minulého týdne se mi objevuje po přihlášeni do administrace tato hláška: “Fatal error : Povolené velikosti paměti z vyčerpaných 134217728 bajtů (snažil přidělit 30720 bajtů) v / home / www / stavitel-jf.cz / subdomeny / www / wp-admin / includes / theme.php on line 48”.

    Problém způsobuje plugin BBPress. Otázka je, proč a jak tomu lze zabránit? Díky předem

    #16599

    Jirik
    Participant
    Web

    Opravdu mi nikdo neporadí????

    #16600

    Jirik
    Participant
    Web

    Plugin jsem smazal i s db a stáhnul jsem nejaktuálnější verzi a znovu instaloval a zase stejná hláška.. Proč to všem funguje a mě ne??

    #16601

    admin
    Keymaster
    Web

    Vypadá to, že máte nějaký problém s pamětí (memory_limit) a 128 MB nestačí. Ale samotný plugin bbPress by neměl potřebovat tolik paměti, takže je to dost podivné. Jaký používáte hosting? Zkuste změřit aktuální využití paměti (před aktivací pluginu bbPress), např. pomocí pluginu WP-Memory-Usage (po aktivaci se dole v administraci objeví informace o použité a dostupné paměti).

    #16602

    Jirik
    Participant
    Web

    Dobrý den, hosting mám u station.cz

    využití paměti pak je:

    Děkujeme, že používáte WordPress. | Memory : 84.47 of 128 MByte Verze 3.7.1

    #16603

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, ještě jsem neviděl, aby si bbPress bral více než 40 MB. Ale je to možné třeba právě při aktivaci, kdy probíhají instalační skripty. Pokud používáte českou lokalizaci WordPressu, tak můžete zkusit snížit paměťovou náročnost pomocí speciálního pluginu. Zkusto ho nainstalovat a podívejte se, zda s jeho pomocí využití paměti kleslo. Pak můžete zkusit bbPress znovu aktivovat.

    Jinak budete muset deaktivovat nějaké jiné pluginy, patrně jich používáte docela dost, když spotřebují 84 MB paměti. Zkuste to trochu snížit a deaktivovat nepotřebné pluginy. Potom by mohl bbPress fungovat a možná je pak budete moci zase zapnout. Chce to si s tím trochu “pohrát” a experimentovat…

    #16604

    Jirik
    Participant
    Web

    Děkuji vám za odpověď. Myslím že bbpress se nějak nemá rád s WassUp Real Time Analytics.

    na na šabloně Esplanade.

    Ještě jednou děkuju.

    #16605

    admin
    Keymaster
    Web

    A jak to nakonec dopadlo? Podařilo se plugin bbPress zprovoznit? A jak je na tom aktuální využití paměti? Plugin WassUp Real Time Analytics už je asi vcelku zastaralý, naopak šablona Esplanade nevypadá špatně.

    #16606

    Jirik
    Participant
    Web

    bbpress jsem nakonec rozchodil s tím, že jsem musel volit mezi WassUp a bbpress. Vzhledem k potřebě fungujícího fora jsem dal přednost foru a monitoring návštěvnosti musím vyřešit jiným nástrojem. Což už by neměl být takový problém. Momentální využití paměti Memory : 90.02 of 128 MByte MByte s tím že mám aktivovaných 18 pluginů. Zrovna přemýšlím zda nenajdu relevantní náhradu, něco jako “3 v 1”

    Děkuji za rady a pomoc.

    #16607

    admin
    Keymaster
    Web

    Dobře, díky! Zkuste ještě ten plugin na snížení paměťové náročnosti české lokalizace a určitě bych se zkusil zbavit nějakých nepříliš potřebných pluginů, 90 MB už je docela dost…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti