Backround image

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 7 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28028

    Henri
    Participant

    Jdu opět pro pomoc. Používám šablonu customizr, ráda bych použila obrázek na pozadí, ale tato šablona neposkytuje backround image. Snažila jsem se najít nějaký plug-in, ale bez úspěchu. Má prosím někdo nějakou inspiraci?

    Děkuji

    #28029

    Azifaral
    Participant
    Web

    No pokud nepotřebuje měnit background-image v příspěvcích, kategoriích atd a jedná se pouze o to, že budete mít jeden obrázek pro všechny stránky, tak bych doporučoval to udělat přes Custom CSS, kdy položce body řeknete, že má background-image a nastavíte parametry. Pokud nevíte jak nadefinovat background-image pomocí css tak je to popsáno např. zde >>

    #28030

    Azifaral
    Participant
    Web

    Jinak pokud opravdu chcete plugin, tak nevím jak jste hledala, ale buď tady je takový jednoduchý plugin Simple Full Screen Background Image a WP-Backgrounds Lite je lite verze sofistikovanějšího pluginu, který tvoří i prokliknutelné pozadí, pozadí se sliderem atd. A určitě jich bude více. Nicméně, pokud opravdu chcete jenom jeden obrázek a nechcete jej každý den měnit, tak než zatěžovat WordPress dalším pluginem, tak bych to udělal přes CSS.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti