Automatické přiřazení obrázku do kategorie

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Automatické přiřazení obrázku do kategorie

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36066

    ferda
    Participant

    Založím příspěvek, vyberu kategorii, zvolím náhledový obrázek a následně příspěvek uložím. Existuje (ideálně free) řešení aby se ten obrázek automaticky přiřadil do kategorie podle kategorie toho příspěvku? Jde mi o nějakou logiku a členění s následnou filtrací ve větším počtu mediálních souborů. Děkuji předem za názory.

    #36094

    ferda
    Participant

    Odpovím si sám. Šikovně to řeší pro mě doposud neznámý plugin FileBird (https://wordpress.org/plugins/filebird/). Při uploadu je možnost přiřazení do složky, což je šikovné. Při vkládání galerie je určitě fajn zobrazení výběru ze složek v knihovně médií (pro orientaci super). Vytvářené složky jsou virtuální, raději bych uvítal fyzickou složku v uploads, ale člověk nemůže chtít vše. Pokud někdo znáte tento plugin, budu rád za názory při praktickém používání.

    #36111

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za tip na plugin, zkuste projít ještě související témata, najdete tam ještě další podobné tipy, myslím, že jsme řešili i plugin, který soubory na FTP třídí přímo do složek…

    #36133

    ferda
    Participant

    Ano, ten plugin se jmenuje Custom Upload Dir, ale nebyl již bohužel 3 roky aktualizován :-( Je to podle mě opravdu velká škoda.

    #36134

    admin
    Keymaster
    Web

    Podle hodnocení to ale vypadá, že plugin Custom Upload Dir stále bez problémů funguje (i když nebyl delší dobu aktualizován)? A ještě koukám na plugin WordPress Media Library Folders, který by to měl umět také a vypadá to, že je i aktualizovaný.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti