Audio/video přehrávač se spuštěním od určitého času

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Audio/video přehrávač se spuštěním od určitého času

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24225

    Lukas8
    Participant

    Zdravím všechny,

    sháním WordPress audio/video přehrávač, který má možnost spustit audio/video od určitého času (místo toho, aby se to vždy pustilo od začátku). Takže jedno video/audio vložím do více článků, ale v každém článků se spustí na jiné minutě.

    Vím, že tahle funkce je u YouTube, ale bude se jednat o neveřejné audia/videa a na YouTube to dávat nechci. Hledal jsem ho u již existujících pluginů, ale nikde jsem nenašel, že tuto funkci podporují.

    Neznáte někdo nějaký plugin, který by tohle uměl? Jsem ochoten i zaplatit rozumnou cenu.

    Děkuji za odpovědi.

    #24226

    Malej_viktor
    Participant

    A na youtube nastavit video jako neveřejné?

    #24233

    Lukas8
    Participant

    Problém neveřejného videa je, že kdokoliv pak může zjistit odkaz a tím pádem rozšířit.

    Nicméně díky za tvůj nápad :)

    #24247

    admin
    Keymaster
    Web

    @lukas8: Takže jestli tomu dobře rozumím, tak si chcete na web nahrát vlastní video proto, abyste nemusel používat žádnou externí službu a zůstalo tak zcela soukromé? Pokud jde o jedno dlouhé video, tak není lepší ho rozdělit a nahrát na web po částech? Tím byste se zbavil problémů s nastavením úvodního času při jeho spouštění. WordPress má v sobě integrovaný vcelku povedený a kvalitní přehrávač MedieElement.js, který by to měl teoreticky umět, ale zatím jsem to na žádném webu neviděl. Jednoduše když vkládáte video do příspěvku z Knihovny médií, tak tam je mnoho různých nastavení (včetně třeba titulků) a možná by tam šlo přidat políčko pro zadání přesného času, kdy se má video spouštět (samotný přehrávač by to podporovat měl).

    Obecně to asi nebude problém na straně samotných přehrávačů, ale spíše v tom, že to nepodporují pluginy, které integrují jednotlivé přehrávače do WordPressu. Např. plugin JW Player for Flash & HTML5 Video sice integruje přehrávač JW Player, ale pro nastavení vlastního začátku je potřeba použít dodatečné skripty. Podobná situace bude např. i u pluginu Video.js – HTML5 Video Player for WordPress a vlastně i u integrovaného přehrávače MediaElement.js. Zatím jsem to podrobně nezkoumal, ale podle mě by stačilo funkčnost rozšířit vlastním pluginem a ani by to nemuselo být extra složité…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti