Aktualizace WordPress 4.5

Zvolené téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27412

    aneta
    Participant

    Dobrý den, po aktualizaci WordPressu na verzi 4.5 se mi na mém webu nic nezobrazí. Stránku zasílám v příloze. Jsem začátečník a budu ráda za jakoukoliv pomoc. Děkuji.

    #27413

    admin
    Keymaster
    Web

    @aneta: Žádnou přílohu s nahraným screenshotem tu nevidím?

    Z jak staré verze jste aktualizovala? Nefunguje ani přihlášení do administrace?

    Patrně se budete muset přihlásit na FTP a deaktivovat ručně všechny pluginy, tedy přejmenovat adresář wp-content/plugins, čímž dojde automaticky k jejich deaktivaci. Následně se můžete přihlásit, adresář opět přejmenovat a postupně zkoušet pluginy aktivovat, čímž zjistíte případného viníka. Pokud to nepomůže, tak bude patrně problém v používané šabloně. Jakou šablonu používáte? Budete pak muset zkusit přejmenovat i adresář s používanou šablonou, tedy wp-content/themes/nazev-sablony.

    #27936

    prcek21
    Participant

    Dobrý den, řeším stejný problém, zkusila jsem Vaše rady ani pluginy ani šablony nic z toho to nedělá, furt mi to píše na každou stránku kromě homepage – Objekt nenalezen!Požadované URL nebylo na tomto serveru nalezeno. Zdá se, že odkaz na odkazující stránce je chybný nebo zastaralý. Informujte, prosím, autora této stránky o chybě. Pokud si myslíte, že toto je chyba serveru, kontaktujte, prosím, webmastera.

    Error 404
    localhost
    Apache/2.4.18 (Unix) OpenSSL/1.0.2h PHP/5.6.21 mod_perl/2.0.8-dev Perl/v5.16.3

    Jako šablonu mám storefront, ale po přejití na Twenty sixteen, to stále nefunguje.
    Děkuji, Lucie.

    #27937

    admin
    Keymaster
    Web

    @prcek21: Problém je na localhostu? Nemůže tam být něco špatně nastaveného (viz minulé téma)?

    Chyba 404 znamená, že tam chybí soubory. Nefunguje celý web (ani administrace)? Jak proběhla aktualizace, automaticky nebo ručně? Proběhlo vše bez problémů, nebyla tam žádná chyba? Není nějaký problém se souborem .htaccess?

    #27938

    prcek21
    Participant

    Už to funguje, díky moc :-) Jak jste napsal to .htaccess, tak jsem si vzpomněla, že když jsem si poprvé wordpress instalovala, tak tam ten soubor nebyl, tak jsem si ho vytvořila. A teď mi tam taky chyběl, zkopírovala jsem ho a už to jede :-)

    #27939

    admin
    Keymaster
    Web

    :-) Ale v tomto případě by měl web bez problémů fungovat? Problém by byl pouze s konkrétními stránkami a příspěvky? Soubor .htaccess se nemusí kopírovat, stačí vlézt do administrace WordPressu, menu Nastavení – Trvalé odkazy a přeuložit nastavení struktury trvalých odkazů.

    #27942

    prcek21
    Participant

    Ano web jel, pouze stránky, které jsem já vytvořila, tak nejely. Znovu uložit ty odkazy jsem zkoušela, ale nepomohlo to :-)

    #27944

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud se soubor .htaccess nevytvořil při přeuložení struktury trvalých odkazů, tak tam máte patrně nějaké nedostatečné oprávnění (na hlavní složce s instalací WordPressu).

    #29656

    Tom Key
    Participant

    Zdravím mám stejný problém. Mám WP 4.6.1. a pouze úvodní stránka se zobrazí. Jinak vše chyba 404. Měnil jsem šablony, pluginy, díval jsem se jestli je přítomen .htaccess, vše marné. Nikdy předtím se mi tohle nestalo.

    #29657

    admin
    Keymaster
    Web

    @Tom Key: Takže když chcete zobrazit nějakou stránku, tak se objeví chyba 404 (nenalezeno)? Zkoušel jste přeuložit (beze změn) strukturu trvalých odkazů v menu Nastavení – Trvalé odkazy?

    #29660

    Tom Key
    Participant

    Ano, díky, je to tím. Bohužel, jakmile nastavím jinou možnost než “čistý”, tak všechny odkazy přestanou fungovat. Pro vyhledávače je ideální forma www.domena.cz/nazev-stranky ale to prostě nelze nastavit. Škoda…

    #29673

    admin
    Keymaster
    Web

    @Tom Key: V tom případě to bude patrně problém na straně serveru (hostingu). Jaký používáte hosting? Někde je nutné fungování souboru .htaccess povolit ještě v administraci hostingu. Jde o nový web, kde “hezké” odkazy ještě nikdy nefungovaly nebo po nějaké době fungovat přestaly?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti