2x wordpress a přesto různé UI – page options

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem 2x wordpress a přesto různé UI – page options

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #884

    pacholek
    Participant
    Web

    starám se o pár stránek s WP, v “mých” 3.0.1 je v editaci stránky možnost vypnout zobrazení názvu stránky. viz http://pacholek.com/wp-content/public_upload/screen1.jpg

    Ve wordpressu 3.1 tuto možnost u stránek postrádám.. Je to verzí? nechápu, že to stará má a novější ne.

    díky za odpověď.

    #7930

    admin
    Keymaster
    Web

    Toto nastavení není přímo součástí WordPressu, ale buď patří k nějakému pluginu či šabloně. Pokud po aktualizaci na nejnovější verzi WordPressu zmizelo, tak to může být z následujících důvodů:

    1) Plugin či šablona to nadále nepodporují, případně nefungují správně s novou verzí WordPressu. Budeš muset experimentovat a zjistit, co je to vlastně za nastavení a díky čemu ti ve WordPressu vůbec funguje.

    2) Nebo jde o “novinku” WordPressu 3.1: “Defaultně by měly být také vypnuté některé sekce u vytváření (a upravování) stránek a příspěvků. Můžete si je pak samozřejmě libovolně zapnout pomocí záložky “Nastavení zobrazených informací” (viz náš článek o nové verzi). Sekce byla tedy skryta a můžeš ji zase jednoduše zapnout…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti