1.stranka staticka

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  neteyescz a poslední změna je stará 11 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1896

    caja16
    Participant

    Zdravim,

    zacatecnicka otazka :-) Mam nastavenou prvni stranku statickou na “uvod” a potrebovala bych, aby se mi tam zobrazil muj vlastni text a ne prispevky. Bohuzel se mi prispevky obrazuji jak na hlavni strance, tak tam, kde maji (stranka “aktuality”). Nejaky napad? Nebo to muze byt sablonou?

    Diky

    #12296

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Pokud máte nastavenou úvodní stránku na statickou, pak vlastně využíváte šablonu a konkrétně tedy soubor page.php. Pokud je v něm vložen kód, který zapříčiňuje vkládání výpisu příspěvků, pak bude každá nová stránka mít defaultně přidělenu tuto šablonu (bude tedy i s výpisem příspěvků). Pokud nechcete příspěvky vypisovat na všech stránkách, vymažte daný úsek kódu ze souboru page.php v adresáři šablony.

    Pokud chcete zobrazovat čistý text pouze na určitých stránkách, pak budete muset vytvořit sólo template pro danou stránku. Návod na vytvoření takové stránky najdete v dokumentaci ( http://codex.wordpress.org/Pages ) – Pages Templates.

    S přáním hezkého dne,

    Neteyescz

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti