Díky za založení nového vlákna!
Celé skladové hospodářství tohoto pluginu mi přišlo docela složité a pořád si nejsem jist, zda jsem objevil všechny jeho taje (používám většinou neomezené množství produktů na skladě).
Popisovaný problém by ale možná mohl souviset s následujícími funkcemi. Probíhá tam totiž automatický skript, který každý den (24 hodin) smaže veškeré zboží, které bylo přidáno do košíku, ale nebyla vyřízena objednávka. Pokud tedy nějaký návštěvník jen tak prochází obchod a cvičně něco hodí do košíku, tak bude zboží zarezervováno a odečteno ze skladu. Návštěvník pak má 24 hodin, aby svůj výběr proměnil v objednávku nebo bude zboží opět automaticky vráceno do skladu. Tato doba je cca 24 hodin (probíhá cron WordPressu), v nové verzi 3.8.8 by mělo být možné tuto dobu libovolně nastavit přímo v administraci.
Sice to zatím vypadá, že to nijak s problémem nesouvisí, protože jde u vás přímo o objednávky a nikoli jen anonymní zaplněné košíky. Ale je tu ještě jedna část - administrace objednávek. Označujete objednávky jako vyřízené přímo v administraci v menu Nástěnka - Store Sales? Po objednávce tam zůstane status, že byla objednávka přijata a pokud se s ní nic nestane (tedy není označena jako odeslaná, vyřízená, atd), tak je možná zboží z této objednávky započítáno do výše zmiňovaného automatické "čištění"... Nejsem si zatím zcela jist, jak to celé přesně funguje, ale podobné souvislosti jsem tam vypozoroval. Nikde jsem však nenalezl popsané žádné podrobnosti týkající se fungování těchto procesů, takže to snad dáme nějak sami dohromady...
Další možností je samozřejmě také chyba pluginu, který automaticky čistí to, co by vlastně vůbec neměl...