Ahoj, mám problém s nastavení trvalých odkazů. Pokusím se Vám ho vysvětlit.
V admin sekci v nabídce trvalé odkazy jsem nastavil vlastní struktura --- /archives/%postname%/.
Po uložení WP napíše -- ...momentálně nelze zapisovat do .htaccess, vložte ručně... ---- ručně jsem vložil, změnil chmod na 666 podle origo návodu od WP. Stránky se přesto nezobrazují. Zkusil jsem změnit i na 777, také nepomáhá. Povolil jsem zapisováni i do souborů s názvy options-permalink.php a misc.php protože se mi v nabítce Trvalé odkazy zobrauje hláška:
Warning: is_writable() [function.is-writable]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/mnt/data/accounts/o/osk4/data/www:/tmp/uploads) in /mnt/data/accounts/o/osk4/data/www/servis-zahrad/www/wp-admin/options-permalink.php on line 141
Warning: is_writable() [function.is-writable]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/mnt/data/accounts/o/osk4/data/www:/tmp/uploads) in /mnt/data/accounts/o/osk4/data/www/servis-zahrad/www/wp-admin/includes/misc.php on line 133
Poradíte prosím nějaký další postup?