Dobrý den,
Mám takový problém a nemůžu jej vyřešit. Šablona Bloglife, kterou používam vytvoří titulek stránky který chci pouze na hlavní stránce... Poté má titulek každá stránka stejný jako je její název. Jde mi o to, aby v menu zůstal nazev stránky, podle toho jak jsem jej vytvořil ale titulek stránky v prohlížeči aby byl stále stejný jako je na home page.
přiklad.
Stránky o autech se budou jmenovat: "Auta a vše kolem nich" a boudou to mít i v titulku - sablona bloglife vytvoří tento titulek na home page mnou zvolené ale kazda další sekce např. Fotografie ( v menu má správně název fotografie, název v sablone pri najetí na stranku taktéž ) ale v titulku stránky v prohlížeči nahoře se obeví pouze Fotogalerie... já bych potřeboval aby tam bylo stále "Auta a vše kolem nich" - popřípadě "Auta a vše kolem nich - Fotogalerie"
Některé šablony to umí že vytváří titulek tak, že vemou hlavní titulek a k tomu pouze přidají název stránky... jak jsem uvedl v posledním případu...Chtěl bych se zeptat kde bych to měl v editoru hledat... funkci title jsem totiz nikde nenašel :(
Děkuji za odpověď
S pozdravem
Haribo17