Uložení a tisk příspěvků do formátu PDF

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Uložení a tisk příspěvků do formátu PDF

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #661

    richard
    Participant
    Web

    Je možné web. stranky wordpresu uložit nebo tisk do PDF?

    #7062

    admin
    Keymaster
    Web

    Existuje několik pluginů, které to v různé podobě umožňují (některé neuvádím, protože mají bohužel problémy s českými znaky), např. wp-mpdf, article2pdf nebo ContuttoPDF. Ale určitě najdeš i další pluginy v oficiálním adresáři WordPressu (zadáním klíčového slova “pdf”). A jestli vybereš nějaký vhodný, tak dej určitě vědět i pro ostatní čtenáře, díky…

    Aktualizace: Docela povedeně vypadá nový plugin Kalin’s PDF Creation Station, který umožňuje poměrně široké nastavení…

    #7063

    rubik
    Participant
    Web

    Já jsem používal plugin PDF & Print Button Joliprint, ten s češtinou nemá problémy. Ale pak jsem potřeboval něco pro linkování (k facebooku, twitteru, Netlogu atd) a použil jsem plugin Sociable for WordPress 3.0. Ten má (volitelně) napojení na zhruba 70 stránek a navíc dovede přidávání do oblíbených, tisk do pdf atd. S češtinou nemá problémy, jen trochu rozhodí formátování.

    Mimochodem, připojení k Netlogu to neumí, musel jsem si ten plugin trochu upravit.

    #7064

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za tip na další plugin. Jen doplním, že pro různé ikonky linkovacích služeb existují dva podobné pluginy, zmiňovaný Sociable for WordPress 3.0 a starší Sociable, který byl však v posledních dnech výrazně aktualizován. České linkovací služby by do něj měl bez problémů přidávat náš plugin České a slovenské linkovací služby. Každopádně rozhození ikonek by mohlo být patrně bezproblémově vyřešeno úpravou stylování. Jakým způsobem jste si konkrétně přidal sociální síť Netlog?

    A nakonec doplním ještě jeden plugin na export příspěvků do PDF, a to PDF24 Articles To PDF. Pluginů v této oblasti už tu ale máme pěknou sbírku, takže uvítáme zejména zkušenosti uživatelů :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti