Změna URL u článku a přesměrování ze staré URL

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Změna URL u článku a přesměrování ze staré URL

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  JirkaH. a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25674

    JirkaH.
    Participant

    Dobrý den,
    umí WordPress v základu, případně je na to nějaký plugin, kdy v případě, že mám původní url nějakého publikovaného článku, a později ji upravím (třeba s aktualizací článku) na novou, tak aby systém bral v potaz ještě tu původní url, ze které by například zvládl permanent redirect na novou URL? Je něco takového ve WordPressu poveditelné?

    Například http://mujweb.cz/adresa-prispevku-original, kdy později dojde ke změně na novou url http://mujweb.cz/adresa-prispevku-nova, tak aby byl text přes permanent redirect stále dostupný i přes tu původní url?

    #25675

    admin
    Keymaster
    Web

    Nechtěl bych se mýlit, ale myslím, že to WordPress podporuje defaultně a není na to potřeba žádný plugin? Problém je s rubrikami a možná i stránkami, ale u příspěvků by to mělo bez problémů fungovat. Nebo jste to zkoušel a nefunguje?

    #25679

    JirkaH.
    Participant

    Díky za reakci. Teď jsem to zkoušel u příspěvků a skutečně to WP umí už v základu, dokonce snad od verze 2.3 :) takže se omlouvám za trochu zbytečný dotaz.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti