Změna url rubriky

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  petrvybiral a poslední změna je stará 10 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3186

    petrvybiral
    Participant

    Jak prosím změním url rubriky na požadovanou? V minulosti použitá url rubriky, kterou jsem potom smazal, nejde znovu použít. Zadám např. url rubriky – kralici a wordpress po uložení automaticky změní url na kralici-2. Předem moc díky za případnou radu.

    #15347

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Dej příspěvky -> Rubriky

    a uprav u rubriky položku Název v URL ;)

    __________

    toto platí pro příspěvky – pokud je podobný příspěvek se stejnou adresou (třeba jen v koši), automaticky to nakonec adresy připíše 2,3 atd.

    #15348

    petrvybiral
    Participant

    No jo, ale u té rubriky když přepíšu url z kralici-2 na požadovanou kralici, stejně po uložení automaticky dá nazpět kralici-2. Fakt nevím co s tím. Ta stará rubrika s url kralici je dávno smazaná.

    #15349

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Zřejmě ta adresa bude obsazena v DB něčím jiným, nemáte NĚJAKÝ PLUGIN KTERÝ By za to mohl mít zodpovědnost? DDal jsem si čas a zkoušel různé podmínky – dva shodné příspěvky, shodné rubriky ty se přejmenují, ale s príspěvky ani stránkami se to spojit nedá. Používáte nejnovější verzi WP? Nepřehlédl jste nějakou nevymazanou rubriku (nepodceňuji vás, ale v rychlosti se to opravdu dá…)?

    #15350

    petrvybiral
    Participant

    Vyřešeno a děkuji – po upozornění jsem našel štítek se stejným názvem url

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti