Změna autora u BB press

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26647

    klara
    Participant

    Hezký den, prosím o pomoc, zda někdo neví možnost změnit autora u příspěvku v BBpress. Potřebovala jsem překopírovat forum a všude se nyní ukazuje jako autor logicky admin. Můžu vytvořit nového uživatele a kopírovat původní pod jeho jménem, ale v tom možství příspěvků nemožné. Netuší někdo, jak změnit autora, třeba podobně, jako je to u WP? děkuji a hezký den

    #26662

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud převádíte fórum na bbPress (podle emailu tuším půjde o Mingle, ještě odpovím podrobnosti), tak je nejlepším způsobem ho importovat (a nikoli kopírovat). V hlavním menu Nástroje – Diskuzní fórum – záložka Import Forums – Select Platform – zvolte Mingle (či cokoli jiného). Pokud není v pluginu nějaké chyba, tak by měli být uživatelé automaticky vytvořeni i s původními hesly (ale pro Mingle jsem to přímo nezkoušel, importoval jsem ze staré verze fóra bbPress).

    #26667

    klara
    Participant

    Díky moc, zkusila jsem vše, našla si i různé možnosti, tu co zmiňujete jsem zkoušela, ale bohužel to mingle nepřekopírovalo. I když ta možnost tam je, hlásilo mi to chybu a nenalezené fórum. Ale nakonec jsem zjistila, že v souhrnu odpovědí jde případně rozkliknout odpověď a změnit id autora, podobně jako je to u příspěvku wp. Je to teda šílený a nelze to asi celé přehodit, ale alespoň to nejdůležitější. díky za váš čas.

    #26669

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za reakci! Pokud přenášíte větší množství dat, tak bych se raději pokusil mít to v pořádku, abyste neodradila uživatele a nebyl v tom do budoucna nepořádek (může se to vymstít v rámci budoucích aktualizací). Import by měl fungovat, patrně je tam jen nějaký drobný problém s nastavením či rozeznáním importovaného fóra. Když mi pošlete přístupy, tak se mohu pokusit to napojit, aby proběhl klasický import, protože to je asi ta nejlepší cesta, ruční úpravy nemusí dopadnout moc dobře…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti