Záloha z FTP

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 7 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31188

    Radek111
    Participant

    Dobrý den, bohužel se nám stalo to, že při pozdní platbě došlo ke smazání našeho webu. Po kontaktování podpory Wedosu jsme vše uhradili a web dokázali spustit. Bohužel došlo ke smazání celého webu a my neměli žádnou zálohu. Společnost Wedos nám nabídla zálohu ale ta by se vztahovala pouze na “soubory z FTP původního webhostingu”. Jelikož je tato záloha zpoplatněna chtěl bych se zeptat, zda by měla tato záloha cenu nebo jestli nám nezbývá nic jiného než web začít znovu.
    Všem moc děkuji za odpověď!
    Radek Vybíral

    #31207

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    bohužel všechny texty, nastavení a mnoho dalšího je zapsáno v databázi. Pokud tedy nemáte jakoukoliv zálohu DB samotné soubory Vám moc nepomůžou.

    #31209

    Radek111
    Participant

    Moc nepomůžou? Nebo vůbec?

    #31212

    Azifaral
    Participant
    Web

    Bohužel bez databáze neuděláte skoro nic :( Vy sice máte ten content, tzn. obrázky, soubory wordpressu, pluginů atd., ale to co by Vám řeklo jaké tam byly stránky a příspěvky a jak psal @kovanda všechny texty a nastavení tak to je všechno v databázi a pokud tu nezískáte tak bohužel začnete znovu. Dokonce lepší varianta ztráty je nemít content a mít databázi, protože tu šablonu a pluginy stáhnete a jednoduše nainstalujete a obrázky případně doplníte, protože tím, že by jste měl databázi tak by jste měl jak seznam článků, tak jejich rozvrstvení, jejich url adresy. To všechno teď nemáte. Samozřejmě pokud se bavíme o tisícovkách obrázků tak se bude hodit i to a asi bude stát za to si tu zálohu zaplatit a nechat poslat, ale pokud se jedná jenom o pár kusů tak bych to neřešil a bude levnější udělat ten web znovu z “čisté vody”.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti