wp-Monalisa – problém s řádkem 218

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) wp-Monalisa – problém s řádkem 218

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Vendulka a poslední změna je stará 7 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27548

    Vendulka
    Participant
    Web

    Ahoj,
    již nevím kudy kam. Hledám radu, co nastavit, když plugin wp-Monalisa vyhazuje tuto zprávu:

    Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: unmatched parentheses at offset 7 in/data/web/virtuals/132505/virtual/www/domains/xn--takyijemsvmi-lbb50t.eu/wp-content/plugins/wp-monalisa/wpml_func.php on line 218

    Selským rozumem samozřejmě vím, že jde o řádek 218, dokonce poberu i to, že mu jde o nějaké závorky, ale víc z toho nepochopím. Mám dva weby, které mají totožné nastavení, ale tato chyba se zobrazuje pouze u jednoho z nich. Když jsem porovnala soubory wpml_func.php, jsou totožné.
    Jukla jsem i na web pluginu a mají tam otázky se stejným problémem, ovšem bez reakce, tak jsem jen vhodila, že jsem na tom stejně, a jdu se poradit k vám.
    Napadne někoho, oč pluginu jde, respektive jak to spravit?

    #27552

    Azifaral
    Participant
    Web

    Hned na úvod říkám, že příliš netuším, ale v supportu u tohoto pluginu jsem našel toto vlákno https://wordpress.org/support/topic/compilation-failed-unmatched-parentheses-wpml_funcphp-on-line-218 a problém mělo řešit správné namapování.

    #27554

    Vendulka
    Participant
    Web

    Toto vlákno jsem tam také odchytila, ale nepodařilo se mi najít, který smajlík by byl nezmapovaný či prostě chybně. I dál se ale hledá :) a děkuji

    #27562

    Vendulka
    Participant
    Web

    Již nalezen jeden prázdný a jeden duplicitní smajlík, které dělaly binec. Problém tudíž opraven a vyřešen :)

    #27572

    admin
    Keymaster
    Web

    Doplním už jen odkaz na zmiňovaný plugin wp-Monalisa, protože bohužel moc netuším, o co tady vůbec šlo :-) Pokud to dobře chápu, tak si pomocí pluginu nadefinujete vlastní pohyblivé smajlíky, které pak můžete snadno používat? A v rámci tohoto nastavení jste měla nějakou chybu? A ta chyba vznikla automaticky po instalaci pluginu nebo šlo o vlastní přidané smajlíky? V dnešní době už se používají spíše standardní emodži (emoji) smajlíci, i když asi neumí animované smajlíky…

    #27597

    Vendulka
    Participant
    Web

    Ano, jde o vlastní soubory .gif, které se do pluginu skrze FTP nahrají a následně v nastavení samotném postahují a pojmenují.
    Problém vznikl již při samotné instalaci – pokud se kdokoliv setká se stejnou chybou, je nutné projít předdefinované smajlíky (ve FTP wp-monalisa/images) a nalézt chybu. U mne jím byl jeden prázdný soubor a jeden duplicitní. Ve standardním nastavení skrze nástěnku chybu nenajdete, jen ve FTP.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti