WP Club manager

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  burgus a poslední změna je stará 6 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28602

    Berry
    Participant

    Ahoj, používám na webu WP Club manager a dosud spokojenost. Jen po pravděpodobně poslední aktualizaci se opět poangličtili zkratky v tabulce. Dříve jsem si ty zkratky jako PTS přejmenoval na B. Nyní tu možnost nikde nevidím u nastavení Tabulky.

    #28616

    admin
    Keymaster
    Web

    Možnost přejmenování byla přímo v rámci administrace pluginu WP Club Manager nebo jste nějak upravoval lokalizační soubory? Když se podíváte na lokalizaci, tak tam třeba zkratku PTS vidím a můžete ji bez problémů přeložit?

    #28638

    Berry
    Participant

    Dříve to bylo možné přímo takto klubový manažer -> nastavení -> tabulka a pod nastavením kolik bodů za výhru atd.. bylo možné toto přejmenovat. Nic jsem neupravoval. Jen před pár dny proběhla aktualizace pluginu.

    #28645

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně verze 1.4.0 přinesla tuto změnu. Nyní to bude patrně možné přejmenovat prostřednictvím lokalizačních souborů… Můžete zkusit třeba plugin Loco Translate, s jehož pomocí si snadno přeložíte pouze potřebné věci… Případně můžete plugin lokalizovat celý v rámci GlotPress aplikace (viz odkaz výše).

    #28646

    Berry
    Participant

    Děkuji za Loco translate. O tom jsem neměl tušení.

    #28648

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkuste, snad to pomůže. Ideální stav by byl, kdybyste to právě překládal spíše v GlotPressu, aby to bylo případně dostupné i pro ostatní :-)

    #28649

    Berry
    Participant

    Loco pomohlo. Na glotpress nevím jak. Pravděpodobně nutná registrace. Časem bych asi mohl.

    #33747

    burgus
    Participant

    Ahoj, mám problém se zobrazením soupisky hráčů. Nevím čím to je, ale prostě se mi po vložení shortcode nevypíší.. U ostatních členů (jako trenéři atp.) to funguje. Nevíte prosím, co s tím?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti