Woprdress a zobrazení fotografií vždy se stejnou velikostí

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Woprdress a zobrazení fotografií vždy se stejnou velikostí

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26104

    kuzmic11
    Participant

    Dobrý den,

    chtěl bych poprosit o radu. Na připravovaném WP webu bychom rádi zobrazovali fotografie produktů (nejedná se o Woocommerce). Problém je ten, že má každou fotografii v jiném rozměru např.:

    488x800px
    558x600px
    530x600px

    atd.

    Tyto fotky bych rád zobrazoval jako náhledy ve výpisu produktů v rozměrech např: 210x210px. Bohužel nevím jak optimálně zařídit to aby se mi zobrazili v tomto náhledu celé obrázeky bez nutnosti používat např. css overflow hidden. jinak bude každý box ve výpisu jinak vysoký.

    Ideální řešení mě napadá kdyby obrázky byly upravené na jeden rozměr např: 800×600 px. Pak by již tato situace nenastala.

    Nesetkal jste se prosím někdo s podobnou situací? Jak byste takovou věci řešili?

    Děkuji za pomoc a odpovědi.

    #26107

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže máte definovaný vlastní rozměr náhledu pro produkty 210×210 px? Potom by mělo stačit nechat obrázky natvrdo ořezávat při jejich nahrání, takže pak bude mít každý stejnou velikost (samozřejmě tam nebude vždy ideální výseč, ale rozměry budou přesné)?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti