WooCommerce – velikost obrázku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) WooCommerce – velikost obrázku

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Alex a poslední změna je stará 7 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27281

    Alex
    Participant

    Zdravím všechny,
    a obracím se se dvěma dotazy na rady.
    1. Obrázek stránky produktu mám nastaven na 260 px. A pokud kliknu na konkrétní produkt, tak je ten obrázek je stále velký a na jakoukoliv změnu velikosti nereaguje.

    2. Jak nastavit platby u produktů. Prodám paletu a doprava bude za 1000,-Kč. Když si ale někdo objedná dvě palety, tak bude doprava 2000,-Kč. Nevím ale, kde to mám přesně definovat. Já si teď s tím lámu hlavu a nevím, jak to mám nastavit, aby se s každou paletou připočetla další cena za dopravu.

    Díky všem Alex

    #27352

    mansur
    Participant

    nejsem sice programátor ani odborník, ale zřejmě máte velikost obrázku fixně stanovenou v šabloně – bude zapotřebí změnu zapsat do skriptu – může vám pomoci, když na obrázek kliknete pravým tlačítkem a zvolíte prozkoumat prvek – to vám zobrazí definici obrázku ve skriptu

    u druhého dotazu vám neporadím, zkuste nějakou alternativu, třeba písemné upozornění, že s každou další paletou se cena dopravu zvýší o danou částku – nebo zadejte do konfigurace, že lze objednat max. 1 paletu a na každou další znovu objednávku – tím by se navyšovala i cena dopravy

    #27363

    Alex
    Participant

    Díky za reakci,
    obrázky vyřešeny a dopravu asi pořeším pluginem WOO DOPRAVA, kde lze dopravu definovat podle váhy.

    Alex

    #27364

    admin
    Keymaster
    Web

    Podle váhy to asi není problém, existují na to i různé pluginy (např. WooCommerce Weight Based Shipping či Weight/Country Shipping for WooCommerce), zajímavé je spíše jak to vyřešit zmiňovaným počtem palet. Zákazník nakupuje podle počtu produktů nebo přímo podle počtu palet s produkty? Jak by to mělo přesně fungovat? nějak se mu tam objevuje upozornění, že od určitého počtu kusů bude muset platit za další paletu?

    #31720

    jiw
    Participant

    Zdravím,

    řeším stejný problém s velikostí obrázku, který nereaguje, jak jste to prosím vyřešil? Bohužel místo, kde v šabloně přepsat nastavení, se mi nepodařilo najít. Přitom jiné parametry takto upravuji běžně.

    #31740

    Alex
    Participant

    Dobrý den,
    jak psal někdo nahoře. Měl jsem velikost obrázku fixně stanovenou v šabloně – bude zapotřebí změnu zapsat do skriptu – může vám pomoci, když na obrázek kliknete pravým tlačítkem a zvolíte prozkoumat prvek – to vám zobrazí definici obrázku ve skriptu.

    Projel jsem script a velikost obrázku si upravil, kde to ale přesněji bylo, už netuším.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti