Woocommerce – mazání recenzí produktů

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Woocommerce – mazání recenzí produktů

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  wlashack a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25542

    wlashack
    Participant
    Web

    Zdravím,
    mám nainstalovaný eshop Woocommerce a řeším, jestli jde smazat hodnocení produktů. Udělal jsem si cvičně pár testovacích, abych viděl, jak to funguje, které bych teď rád smazal, ale nedaří se. :)

    #25544

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud se nepletu, tak jsou recenze produktů (aneb hodnocení) vlastně klasické komentáře a můžete je smazat v menu “Komentáře”.

    #25555

    wlashack
    Participant
    Web

    Je to přesně tak, moc díky, to mě vůbec nenapadlo. Vyřešeno.

    #25558

    admin
    Keymaster
    Web

    Už jsem se s tím setkal i jinde, nemají to bohužel moc intuitivně řešené, protože v menu Produkty ani WooCommerce nenajdete žádný odkaz nebo vysvětlení, kde se dají recenze vlastně moderovat…

    #25560

    wlashack
    Participant
    Web

    Jojo, je tam toho moc a člověk ztrácí přehled. Aktuálně hledám, kde se vypíná možnost bookmarkovat Příspěvky. Kdesi jsem to před pár dny objevil a zapnul, ale dnes ráno jsem zjistil, že mi to rozhodilo šablonu. Tak právě proklikávám všechno možné, abych našel, kde to zase vypnout. :)

    #25566

    admin
    Keymaster
    Web

    @wlashack: :-) “Bookmarkovat” myslíte označit jako speciální nabídku (aneb “featured”) ve WooCommerce?

    #25567

    wlashack
    Participant
    Web

    Myslel jsem “značkovat Příspěvek” (článek) jako “Oblíbený” a tím jej zařadit na svůj seznam oblíbených. Už jsem to naštěstí vyřešil, spáchal jsem to v nastavení pluginu WP eMember, který používám na registraci čtenářů. Takže úspěšně vyřešeno. Díky.

    #25571

    admin
    Keymaster
    Web

    Aha, máte koupený plugin WP eMember? Už tam to hodnocení vidím. Proč jste vlastně zvolil tento plugin a jak jste s ním spokojen? Tentokrát zkusím tahat rozumy já :-) Už jsem ho také dříve viděl, ale nic moc o něm nevím…

    #25574

    wlashack
    Participant
    Web

    V pohodě tahejte, rád se podělím, i když jsem zatím se zkušenostmi v začátcích. Když jsem hledal vhodný plugin, četl jsem kde co, a nakonec zvažoval mezi PaidmembershipsProPaidMembership Pro a WP eMember. Nejdřív jsem nainstaloval ten první, který je i ve verzi zdarma. V podstatě vše, co potřebuji, umožňoval, ale nějak jsem cítil, že to je zbytečně komplikované, navíc podpora absolutně žádná (pro free verzi). Tak jsem pak začal víc pokukovat po tom druhém, číst si o něm víc a cítil, že to bude má cesta. Koupil jsem jej a jsem rád, že jsem to udělal. Těžko to nějak konkrétně popsat, protože to je hodně pocitovka – líbí se mi, jak je jednoduchý a přímočarý. A přitom toho tolik umí. Navíc spolupracuje s Woocommerce, což jsem potřeboval a dál zjišťuji, že dokáže vše, co zjistím, že se mi hodí. Konkrétně co na něm cením:

    – jednoduchost, přímočarost
    – spolupráce s Woocommerce (dokáže i využívat jeho platební brány)
    – nákup členství přímo v eshopu
    – jednoduchá definice typů placeného členství (můžu jich nadefinovat, kolik chci)
    – ručně mohu členství komukoli libovolně měnit, kdyby bylo třeba
    – práce s databází uživatelů (nabízí několik možností, já oceňuji tu, kdy mám veškeré platící uživatele v samostatné databázi eMemberu, zcela mimo defaultní seznam uživatelů WordPressu, kde chci mít jen adminy a ty, kdo mají něco společného s chodem webu)
    – umožňuje uživatelům zpřístupňovat obsah placených stránek postupně (třeba každý třetí den od registrace uvidí nový článek)

    Jsem tedy zatím spokojený, ten plugin mi “sedí”. Ale zároveň říkám, že web teprve testuji a připravuji, naostro ještě nejedu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti