Woocommerce- České služby, pomoc.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Woocommerce- České služby, pomoc.

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  tetris a poslední změna je stará 7 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31868

    tetris
    Participant

    Dobrý den, potřebuji nějak jednoduše přidat k jednotlivým produktům řádek “výrobce”. Narazil jsem na plugin české služby 0.5, kde je výrobce generován v XML. Chápu, ale správně, že řádek výrobce se mi neobjeví na eshopu, ale pouze jen v XML souboru pro heuréku?

    Umím řádek přidat u produktu v “Uživatelsky zadaná vlastnost produktu” což by mi takhle stačilo, ale zase se mi jej nedaří doplnit importem z XML. Na import používám Best import pro.

    Je taky někdo, kdo by mi dokázal pomoct? Měl bych těch otázek co se týče importu více a v případě vyřešení samozřejmě zaplatím. Děkuji, Jirka

    #31869

    admin
    Keymaster
    Web

    Stáhněte si prosím nejnovější verzi 0.6-alpha, která obsahuje různá vylepšení.

    Ano, výrobce z nastavení XML feedu řeší pouze zobrazení v tomto feedu a nikoli na webu. Většina uživatelů totiž používá nějaký plugin, např. YITH WooCommerce Brands Add-On a potom ho jen napojí v administraci na feed.

    Ale moc nerozumím kombinaci s importem? V případě podrobných dotazů či úprav se klidně ozvěte v rámci placené spolupráce.

    #31870

    tetris
    Participant

    Děkuji, budu vás kontaktovat mailem.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti