Wedos – nefunguje Force Regenerate Thumbnails

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Hosting a WordPress Wedos – nefunguje Force Regenerate Thumbnails

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Superbobo a poslední změna je stará 8 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25497

    Superbobo
    Participant

    Zdravím,

    pro všechno svoje weby a regeneraci náhledů obrázků – při testování šablon svých nebo i stažených vznikne postupně mnoho různých velikostí obrázků – používám plugin Force Regenerate Thumbnails. Tento plugin oproti nejrozšířenějšímu co na wordpress.org je Regenerate Thumbnails umí zároveň smazat již nepoužívané formáty, např. po vyzkoušené a odinstalované šablony atd. U toho nejrošířejnějšího jsem tuto funkcionalitu nenašel a nechává proto po sobě (teda po mě) postupné mnoho zbytečných fotek.
    Bohužel, aktuálně jsem něco testoval na wedos hostingu, a zjistil jsem, že tento plugin nefunguje. Po spuštění regenerace to vždy u každé fotografie napíše Undefined. Na google jsem k tomu našel jenom to, nastavit jiná práva složky na 755 nebo 775 i 777, ale to nepomohlo. Nastavoval jsem práva přes FTP.

    Plugin Regenerate Thumbails na wedosu funguje, ale jak jsem psal, nemaže již nepoužíváné formáty obrázku. Pokud by byly jiná náhrada za Force RT která umí stejnou funkcionalitu a po vyzkoušení by fungovala i na Wedosu, neřešil bych nefunkčnost Force.

    Máte někdo nějaké nápady?

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti