Vytvorenie "domáceho" servera pre WordPress

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Hosting a WordPress Vytvorenie "domáceho" servera pre WordPress

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Malej_viktor a poslední změna je stará 8 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26440

    Bakchos
    Participant

    Dobry den,

    chcel by som skusit vytvorit web vo WordPresse. Nemam s tym ale absolutne ziadne skusenosti… Experimentovat by som chcel mimo plateneho hostingu a domeny. Dnes som ohladom toho cosi pogooglil a vytvoril som si nejaku predstavu ako by sa to dalo asi zrealizovat. Lenze na zaklade tejto predstavy a nejakych tutorialov sa mi to zatial nepodarilo.

    Skusal som vytvorit “domaci” server pomocou Filezilla server a Filezilla client. Po vcelku zdlhavom nastavovani metodou pokus/omyl sa zdalo, ze som to rozbehal – prepojil clienta so serverom a nahral data wordpress na server. No ale dalej neviem co s tym (ono je dost mozne ze nastavenie client – server nie je v poriadku, len sa tak tvari), skusal som sa na server dostat tak, ze som do prehliadaca zadal IP Filezilla servera (127.0.0.1), ale “webova stranka nie je k dispozicii”.

    Je tento postup vobec spravny? Ak by bolo vsetko spravne nastavene, mal by som sa dostat cez prehliadac na server a tam potom vytvorit mySQL databazu? Alebo som to cele zle pochopil?

    Velmi pekne dakujem za usmernenie.

    S pozdravom Ďuri

    #26448

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Na Winech jsem servery nedělal ale hádám, že po instalaci virtuálu by mělo všechno pokračovat, jako všude jinde? Nejjednodušší mi přijde použít místo filezilla server tzv. WAMP

    Dál se asi musí zapojit někdo jiný :)

    #26476

    zjesu
    Participant

    Na win7 64 mám WampServer, na C:/, k naprosté spokojenosti.
    V podstatě všechno k tomu je dohledatelné na webu.
    Řešení s Filezilla slyším poprvé.

    #26478

    Malej_viktor
    Participant

    Filezilla je FTP server. Na tom to opravdu nebude fungovat. Nejlepší je opravdu použít nějaký Wamp (windows apache + mysql + php).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti