vložení foto do galerie

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (5 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  jirijirsa.com a poslední změna je stará 8 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23208

    ucitelka
    Participant

    Dobrý den, prosím o radu – nelze mi vložit (po posledních ktualizacích) fotografie do Galerie. Hlásí mi to, že jsou fotografie příliš velké, ale předtím jsem bez problému stejnou velikost vkládala (www.mspohadka.eu) Co s tím? :) děkuji

    #23209

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaká chyba se přesně zobrazuje? Nahráváte fotky do klasické Knihovny médií nebo používáte nějaký plugin? Nemáte fotky v lepší kvalitě (a tedy i větší)? Neměnilo se něco na straně hostingu?

    #23215

    kudelix
    Participant

    Dobrý den, mám ten stejný problém nějaký čas. Fotky jsou nahrané normálně na ftp serveru jen se mi neukazují v knihovně medií a napíše chybu (viz.foto). Velikosti mám myslím standartní.
    Děkuji za jakoukoliv radu:)

    #23217

    ucitelka
    Participant

    Dobrý den, předpokládám že to bude nějaký plugin, knihovnu medií mám zvlášť. Web jsem převzala s tím, že mám vše aktualizovat – tak tak činím :) takže se nevyznám,..při vkládání do galerie mi hlásí že je fotografie příliš veliká (cca mám foto okolo 5MB) cca 2-3týdny zpět tato velikost šla vkládat bez poblému. Zmenšená fotografie se mi podařila vložit, ale odklikávat velké množství fotek po jedné fotografii na zmenšení je zdlouhavé .Vyhovovalo mi předchozí nastavení. Díky

    #23407

    admin
    Keymaster
    Web

    @kudelix: Nezobrazují se ani dříve nahrané obrázky v Knihovně médií nebo tam žádné nemáte? Používáte nejnovější WordPress? Zkoušel jste deaktivovat všechny pluginy? Původně to fungovalo a z nějakého důvodu nečekaně přestalo?

    @ucitelka: Je možné, že došlo k nějaké změně na serveru u poskytovatele hostingu. Jaký používáte hosting? Když se v administraci podíváte do menu Média – Nahrát soubor, tak tam máte informaci “Maximální velikost nahrávaného souboru”. Jakou hodnotu tam máte zobrazenou?

    #23419

    kudelix
    Participant

    Děkuji moc, problém vyřešen dělal problém plugin firehose chat!:-)

    #23422

    admin
    Keymaster
    Web

    @kudelix: Díky! Sice si moc nedokážu představit, jak by mohl plugin Firehose Chat bránit nahrávání obrázků, ale asi šlo o nějaký konflikt JavaScriptu…

    #23455

    Matuska
    Participant

    Zdravím Vás,
    mám docela zásadní problém. Nejdou mi nahrát obrázky a soubory jak do knihovny médií, tak do klasické galerie, ale i NextGenu.

    Vždy to vyhodí: Nepodařilo se zapsat soubor na disk.
    viz. přílohanull

    Také mi nejdou stáhnout aktualizace: Automatická aktualizace WordPressu selhala – zkuste ji prosím spustit ještě jednou. Ani aktualizace pluginů.

    Tvorbu webu jsem přebral na firmě od kolegy, co zde skončil.
    Navíc nemůžu nikde v počítači najít složku WordPress. Pokud je smazaná, co s tím? Dá se s tím vůbec něco dělat?

    Děkuju za každou radu. Vůbec nevím, co s tím. Díky

    Attachments:
    #23581

    jirijirsa.com
    Participant

    Ahoj, mám vytvořené stránky, ale moc to neovládám, dokázal by mi někdo za úplatu pomoci?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti