URL pre prihlásenie ma presmerováva na HP

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem URL pre prihlásenie ma presmerováva na HP

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25242

    Zanet
    Participant

    Ahoj, prosím o radu. Chcela som si trochu zabezpečiť web, tak som cez iThemes Security zmenila URL webu pre prihlasenie do adminu. No ked zadam tu novu URL, tak ma to presmerováva na HP, nie je teda možné sa do adminu prihlásiť. Robila som to na viacerých weboch a všade mi to funguje normálne, len s jedným mám tento problém.
    Čo mám urobiť, aby som sa dostala do adminu?
    Vopred ďakujem za rady!

    #25244

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, v čem by mohl být problém, nemohla jste se třeba při zadávání adresy přepsat? Celý plugin iThemes Security můžete natvrdo deaktivovat na FTP, a to přejmenováním adresáře wp-content/plugins/better-wp-security. Potom by mělo přihlášení zase fungovat na klasické adrese. Následně můžete plugin zase na FTP přejmenovat, znovu aktivovat a zkusit změnit z administrace nastavení…

    #25247

    Zanet
    Participant

    Vdaka za radu, to ma nenapadlo :)
    je to zvlastne, pretoze URL som mala spravnu… akonahle som zadala zlu url, tak mi to napisalo “not found” ale ta “spravna” url ma hodila na HP.
    Nuz skusim este raz s inou URL, mozno to bude ok :)
    Vďaka!

    #25265

    admin
    Keymaster
    Web

    Nemohl tam být třeba nějaký konflikt s jiným pluginem (třeba nějak související s přesměrováním)? Nemohla být ta URL adresa pro přihlášení třeba v konfliktu s nějakou URL adresou stránky či příspěvku? Jakou adresu pro přihlášení jste měla konkrétně nastavenou? Podařilo se to nakonec nějak vyřešit?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti