Úprava Základních informací

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Mousak a poslední změna je stará 3 roky, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22066

    DavDejv
    Participant

    Zdravím, nevím jestli to tady je, ale každopádně jsem to nenašel. Mám WordPress a v Sidebaru nějaké widgety, jenže bych chtěl jeden widget upravit, ten základní widget, kde je přihlášení, odhlášení, registrace, RSS. Právě chci z toho widgetu vymazat ty 2 odkazy na RSS, a hlášku Čeština pro WordPress, ale vůbec netuším jak. Je ve wordpressu nějaký soubor.php ve kterém by to šlo upravit? Mám šablonu Sliding Door.

    #22072

    admin
    Keymaster
    Web

    Podobný problém jsme řešili např. zde.

    Widget “Základní informace” je přímo součástí WordPressu a bohužel není možné ho nějak snadno přizpůsobit. Jediné, co se tam může změnit (i odstranit) je odkaz na češtinu, a to pomocí filtru widget_meta_poweredby (v manuálu máte i příklad použití).

    Další odkazy jsou tam ale vložené natvrdo a není možné je upravovat. Doporučil bych v tomto případě spíše použít plugin Custom Meta Widget, který je vlastně kopií původního widgetu, jen si tam můžete libovolně zaškrtnout, co se má na webu zobrazovat.

    #22089

    DavDejv
    Participant

    Děkuji toto téma jsem skutečně přehlídl.

    #38878

    Mousak
    Participant

    A nebo si udělat základní informace úplně podle sebe použitím widgetu Vlastní HTML a tam si dát přihlášení a cokoliv dalšího pro mě podstatného.
    Jen nápad třeba se bude někomu hodit.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti