Úprava stránky nejde uložit

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Úprava stránky nejde uložit

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31727

    MiKae
    Participant

    Zdravím, stalo se prosím někomu z Vás, že po migraci webu vše fungovalo, akorát u některých stránek přestalo jít uložit změny? Nevíte prosím, čím by to mohlo být a jak to opravit? Nepovedlo se mi k tomuto problému ve fórech nic najít..

    Mám na webu vytvořených 6 stránek, u dvou stránek udělám-li úpravu, uložím a dám aktualizovat, objeví se potvrzení, že změna proběhla, ale ve skutečnosti se neuloží. Pro migraci byl použit plugin All-in-one WP migration.

    Wordpress 4.7.3, šablona Nevada
    Z pluginů používáme hlavně Visual Composer, Slider revolution

    Předem díky!

    #31731

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkoušel jste na zkoušku deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Seventeen? Pokud to ani poté nebude fungovat, tak bude potřeba se podívat, co se děje konkrétně v databázi a pokusit se nalézt příčinu chyby. Problém může být na straně poskytovatele hostingu, pokud jste ho v rámci migrace měnil… Co to vlastně znamená “migrace webu”? Pouze jste ho někam přesunoval nebo i měnil doménu?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti