stránkování

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Jan76 a poslední změna je stará 10 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6418

    ADZ
    Participant

    Zdravím, mám theme pro WP http://elegantthemes.com/preview/StyleShop/ kde se na titulní stránce zobrazuje pouze feature slider s prvními přidanými posty. To mi vyhovuje, ale rád bych ještě pod to přidal i starší posty + stránkování, tak aby se uživatel mohl v klidu proklikat z titulní stránky na starší příspěvky (jako např. tady, kde se zobrazují další příspěvky + dole se člověk prokliká dál http://www.elegantthemes.com/demo/?theme=Memoir ). Když si např. kliknu na některou z kategorií, tak tam jsou už výpisy v pořádku, zkoušel jsem tedy kopírovat různé parametry, ale bez úspěchu. Má někdo nápad? Děkuji

    Díky

    #17416

    ScheRas
    Participant
    Web

    Ke stránkování poslouží funkce paginate_links(). Na odkazované stránce najdete i příklady, jak stránkování do šablony zakomponovat. Další možností je využít některý z pluginů.

    #17417

    ADZ
    Participant

    to ScheRas

    Díky za odpověď. Chtěl jsem se ještě zeptat, hledám někoho kdo se vyzná ve WP a měl by zájem nárazově řešit a odpovídat na podobné otázky. Revitalizuji po delší době jeden projekt na WP a často mám problémy s instalací pluginů/šablon etc. Na řešení často přijdu, ale mě to většinou zabere několik hodin a někomu kdo se v tom vyzná většinou jen pár minut.

    Jednalo se by se o placenou výpomoc. Měl byste zájem? Kde na vás mohu sehnat kontakt?

    #17418

    ScheRas
    Participant
    Web

    Kontaktujte mě na email admin+separatista@scheras.eu a tam se můžeme domluvit na další spolupráci.

    #17419

    Jan76
    Participant

    Dobrý den,

    chtěl bych vytvořit stránkování stejné jako je na těchto stránkách http://www.hemr.cz/v sekci aktuality, kdy se na hlavní straně zobrazují pouze 2 příspěvky a ostatní příspěvky jsou skryty po kliknutí na další aktuality. Mohl by mi prosím někdo alespoň naznačit, jak to udělat. Zkoušel jsem plugin pagenav, ale nedaří se mi tam nastavit, že chci na první stránce pouze 2 příspěvky a na další stránce ostatní příspěvky.

    Předem děkuji za jakoukoliv radu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti