Social icons – jak provázat, aby fungovaly jako odkaz

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Social icons – jak provázat, aby fungovaly jako odkaz

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24434

    p.vavra
    Participant

    Dobrý den obracím se na Vás s dotazem k social icons. Mám placenou šablonu, která má krásně vyřešeny sociální ikony. V časti Oshine options Footer setings mám okno: Primary Text on Footer a v nich mám na pěti řádcích napsané jednotlivé sociální ikony. Bohužel pořád jsem nepřišel na to, jak je provázat se skutečným odkazem na FB page. Mohl by mi někdo prosím poradit?

    [icon name= "icon-facebook2" size= "tiny" style= "circle" bg_color= "#000000" hover_bg_color= "#af9f66" color= "#ffffff" hover_color= "#ffffff" border_width= "" border_color= "#000000" hover_border_color= "#af9f66" alignment= "none" href= "" animation_type= "fadeIn"]

    #24446

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakou šablonu přesně používáte? Pro výpis sociálních ikon používáte výše uvedený zkrácený zápis (shortcode)? Takže ten příklad je pouze pro ikonku Facebooku?

    #24451

    p.vavra
    Participant

    Dobrý den,

    používám šablonu Oshine. Tento uvedený řádek jen jen pro FB.

    #24469

    admin
    Keymaster
    Web

    Aha, nevšiml jsem si, patrně jde o placenou šablonu Oshine? Sice si nemyslím, že je zkrácený zápis (shortcode) ideální způsob pro tyto účely, ale nestačilo by jen doplnit URL adresu do toho kódu? Tedy místo href="" by bylo href="adresaFBstranky"? Ale nevím, co všechno by měl zápis pro icon umět, možná to bude popsané někde v manuálu?

    #24490

    p.vavra
    Participant

    Dobrý den,

    mockrát děkuji za radu použitím href se to vyřešilo. Vše nyní funguje k mé plné spokojenosti.

    http://www.7daysgallery.com

    #24510

    admin
    Keymaster
    Web

    Perfektní, díky za potvrzení!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti