Smazaní prázdného h3 z widgetu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Smazaní prázdného h3 z widgetu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20804

    karis
    Participant

    Zdravím,
    používám widget známého pluginu MailPoet, ve kterém nechci mít titulek widgetu. (mám vlastní titulek přímo v těle widgetu) Když titulek ve widgetu nevyplním, tak se na webu nic nezobrazí, takže z vizuálního hlediska je to v pořádku. Ale v kodu stránky zůstavájí prázdné html značky <h3></h3>, které bych rád odstranil. Jak na to prosím? Snažil jsem se googlit, něco podobného se řešilo třeba zde http://stackoverflow.com/questions/5913947/remove-empty-titles-in-wordpress-sidebar-widgets ale úplně jsem to nepochopil.

    #20806

    admin
    Keymaster
    Web

    Řekl bych, že to bude přímo problém pluginu MailPoet, kde patrně zapomněli zkontrolovat, zda je název widgetu uživatelem vyplněn. Můžete to nahlásit přímo vývojářům pluginu, aby to opravili, nebo jednoduše přesunout úvodní část obsahu widgetu do jeho názvu…

    Poslední možností (pokud pomineme přímo úpravu souboru pluginu MailPoet) je asi využití pluginu Widget Output Filters, s jehož pomocí dokážete prázdný nadpis odfiltrovat. V tomto případě doporučuji také detailně nastudovat velmi povedený článek o úpravách widgetů (anglicky).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti