Slider v prostřed stránky

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  bobi.o a poslední změna je stará 9 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22534

    bobi.o
    Participant

    Ahoj všem, potřeboval bych poradit na stránce http://www.robertoliva.cz/ bych potřeboval aby ten slider byl v prostřed stránky, nemůžu přijít na to jak, zarovnání, mezery, nic nefunguje. Jedná se o šablonu Gridsby a plugin slideru je Cyclone Slider 2. Vložil jsem short code do nové stránky, použil ji jako úvodní stranu vebu ale to zarovnání nejde nijak udělat. Díky za rady.

    #22536

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin Cyclone Slider 2 i šablona Gridsby vypadají dobře a neměl by tam být žádný speciální problém, pouze ho bude potřeba patrně trochu nastylovat.

    Zkoušel jste vložený zkrácený zápis (shortcode) jednoduše zarovnat na střed přímo pomocí tlačítka v rámci vizuálního editoru? Někdy to funguje…

    Jinak můžete přidat nějaký podobný zápis do souboru style.css (nebo nějakého nastavení šablony pro vlastní stylování):

    .cycloneslider {
      margin: auto;
    }
    #22541

    bobi.o
    Participant

    Bohužel jsem to nijak nevyřešil, ten shortcode jsem zkoušel zarovnat na střed, na pravo, zvetšit odsazení atd, nápis se mi v pohne, ale obrázek na hlávní stránce ne ( před každým náhledem publikuji). Zvětšil jsem slider, a zkusil znova ale nejde to.
    jakoby na pravo bylo místo rezervované pro nějaké jiné věci ani statickou fotku nedostanu víc než na střed, do pravé třetiny vebu nejde nic vložit. Hledal jsem v nastavení šablony ale na nic jsem nepřišel. Jít to musí protože v náhledu šablony http://allwpthemes.net/gridsby-free-wodpress-theme/ jsou fotky přes celou stránku. Mohlo by to být tím že mám nějak zakázaný ten sloupec v pravo, ale nikde jsem to nenašel :-/ ………….

    #22544

    bobi.o
    Participant

    VYŘEŠENO ………. PROJEL JSEM VEŠKERÉ NASTAVENÍ A PROBLÉM BYL V TOM, ŽE JSEM MĚL KE STRÁNCE SE SLIDEREM PŘIŘAZENO ,,ODSTAVEC”, KTERÝ SE ZAROVNÁVÁ VLEVO, PŘEHODIL JSEM TO NA ,,NADPIS” ZAROVNAL NA STŘED A JE TO… :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti