Seznam odborníků na jedné page

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Seznam odborníků na jedné page

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  JKovac a poslední změna je stará 7 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31656

    Azifaral
    Participant
    Web

    Zdravím,

    chtěl bych vytvořit page jako např. seznam odborníků, kde každý s odborníků bude mít 1 odstavec (text případně foto). A teď bych tyto informace pomocí nějakého widgetu chtěl zobrazit např. v sidebaru, případně na homepage v nějakém bloku atd. Existuje na to nějaký plugin? Obecně by to asi znamenalo vždycky nějak ten odstavec označkovat a právě ten plugin by si po těch značkách skákal a vždycky vytáhl info pouze z jednoho odstavce a po refreshi buď náhodně, nebo postupně zobrazoval. Myslíte, že něco takového existuje?

    Nechci tvořit ke každému člověku page / post, protože pak za a) budu řešit opačný problém, jak ty informace zobrazit hromadně na jedné page a za b) se mi nechce zakládat stránky s minimem textů, které vlastně google nakonec vyhodnotí špatně.

    Našel jsem plugin Quotes Collection, který defacto něco takového dělá, ale ten logicky nemá image :) což je pro mě nevyhovující. Ale tak trochu mi to ukazuje cestu, že bych neměl vytvořit nejdříve page a z ní to lovit, ale ty informace někde skládat a ty potom vložit do page pomocí shortcode. Ale i tak nevím o tom pluginu. :)

    #31710

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    nešel by k tomu zneužít nějaký katalog? Například CataBlog.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti