SendPress plugin

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Karel Řehák a poslední změna je stará 8 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22033

    lili
    Participant

    Dobrý den, instalovala jsem si plugin SendPress pro zasílání newsletterů, vše ohledně zasílání chápu, jen nevím jak mám na stránky nastavit odkaz kde se mohou lidé přihlásit k odběru novinek. Nikde v nastavení pluginu to nevidím. Poradí mi někdo prosím?
    Moc děkuji,
    Lili

    #22035

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin SendPress vypadá zajímavě. Pokud chcete zobrazit pro návštěvníky webu políčko pro zadání emailové adresy (tedy přihláška k odebírání newsletteru), tak můžete použít buď widget (např. do postranního panelu) nebo vložit do libovolné stránky (či příspěvku) zkrácený zápis (shortcode).

    #22039

    lili
    Participant

    Dobrý den, moc děkuji za rychlou a hlavně užitečnou pomoc, použiji ten widget. S pozdravem, Lili

    #22067

    Karel Řehák
    Participant
    Web

    Už několik měsíců hledám plugin na AUTOMATICKÉ rozesílání newsletterů, který by nahradil dosud používaný “Ajax Newsletter”, který se už x let nevyvíjí. Nevíte někdo o něčem?
    Ajax Newsletter funguje tak, že se napíše příspěvek a když se klikne na “Publikovat”, tak se AUTOMATICKY rozešle informace, že web byl aktualizován a je přiložen kus příspěvku. Nemusí se nic vytvářet, nic odesílat ručně… Bohužel to neumí posílat třeba obrázky…

    #25309

    Evina
    Participant

    Karle, mám přesně stejný problém, od tvého příspěvku uplynulo několik měsíců, už jsi to vyřešil? Našel jsi nějaký plugin?
    Já mám k tomu ještě to, že nepotřebuju formulář na stránkách, mám vlastní osobní databázi. Ale nevím, kde hledat, jak požadavek vyřešit. Můžete někdo poradit? Dík!

    #25320

    Karel Řehák
    Participant
    Web

    Ahoj, nakonec jsem t vyřešil pluginem Subscribe2 a šlape to k mé spokojenosti!

    Subscribe2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti