Sdílení webu na Facebook – chybí název článku, atd.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Sdílení webu na Facebook – chybí název článku, atd.

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  JKovac a poslední změna je stará 7 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31714

    ve ra
    Participant

    Při sdílení článku z mého webu na Facebook přes tlačítko z webu (aktuálně plugin AddToAny, ale stejně se chovaly i všechny předchozí) se otevře dialogové okno Facebooku a v něm je:
    Jméno autora, pak
    Něco k tomu napište…
    A pak – to je ten problém: boxík, kde bych čekala název článku, případně náhledový obrázek a kus textu. Jenže v boxíku je jen název webu a pod ním název domény a editovat se to nedá. Je třeba něco nastavit přímo někde ve WordPressu?

    /Pro úplnost: když dialog přesto potvrdím a na FB si pak najedu na ten vypublikovaný název domény, skrývá se pod ním správný odkaz na sdílený článek. Ale na pohled to vypadá dost divně./ Díky za radu.

    #31732

    admin
    Keymaster
    Web

    Je možné to někde zkusit, abychom viděli, jak to vypadá? Nějakou roli tam může hrát cachování, pokud se třeba název nebo doména nedávno měnily? Facebook má pro tyto případy speciální nástroj, kam vložíte URL adresu a uvidíte, co si z ní Facebook vezme…

    #31734

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    hodně záleží na šabloně. Já raději používám plugin Facebook Open Graph, Google+ a Twitter Card Tags a s tím si to upřesním.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti