Šablony pro bbPress

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21422

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Zkouším teď bbpress a jak je to s vzhledy? Dá se to v poslední verzi nějak měnit? Našel jsem stránku se spoustou vzhledů, jde to nějak propojit?

    #21428

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaké vzhledy jste našel?

    Fórum v podobě samostatného pluginu bbPress je přímou součástí WordPressu, takže fóra, témata i odpovědi jsou vlastní typy obsahu (CPT) a štítky jsou taxonomie. Plugin se umí sám trochu přizpůsobit použité šabloně, ale samozřejmě můžete vše potřebné upravit. Stačí zkopírovat defaultní soubory šablony pro vzhled fóra z adresáře pluginu do adresáře aktuálně používané šablony a tam je začít upravovat (manuál). Mnoho zejména prémiových šablon umí fórum bbPress dobře integrovat a mají to uvedeno přímo v popisu např. na ThemeForest (stačí zadat klíčové bbPress), ale některé jsou dostupné i zdarma přímo v oficiálním adresáři šablon.

    Na tomto webu používám defaultní šablonu fóra a jen jsem doplnil několik drobných úprav CSS stylů, aby fórum lépe zapadlo do použité šablony Twenty Fourteen…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti